Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacau

Oras : Bacau
Adresa ( Vezi harta) : Calea Marasesti nr. 157, Bacau
Telefon : 0234-54.24.11
Fax : 0234-54.57.53

Grupul de discutii de la Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacau
 
 • Universitatea din Bacau s-a nascut si s-a dezvoltat in stransa legatura cu traditiile culturale si istorice ale regiunii. In 1961 s-a infiintat Institutul Pedagogic cu sectiile: Stiinte Umane, Matematica, Stiinte Naturale. Acestuia i s-au adaugat in 1964 Facultatea de Istorie-geografie si Facultatea de Educatie Fizica si Sport, iar in 1976 Facultatea de Inginerie.

  In anul 1990, ca urmare a Deciziei Guvernului Romaniei, toate aceste facultati au fost reunite in cadrul Universitatii din Bacau.

  Misiunea Universitatii din Bacau este definita prin participarea la crearea valorilor culturii si civilizatiei si promovarea cercetarii stiintifice, la integrarea acestora in circuitul national si international.

  In particular, Universitatea din Bacau isi propune sa contribuie la dezvoltarea social-culturala, stiintifica si tehnologica a zonei centrale a Moldovei, intens populata si dezvoltata industrial, prin pregatirea de cadre de specialitate cu studii superioare si prin realizarea unui transfer optim de valori culturale, stiintifice si tehnologice.

  Prin programe de invatamant derulate pe facultati si specializari, Universitatea din Bacau asigura continuarea studiilor prin invatamantul aprofundat (master) si cursuri postuniversitare, in cadrul acestora fiind inclusi absolventi ai invatamantului superior.

  In intervalul dintre intalnirile Senatului conducerea Universitatii este asigurata de Biroul Executiv al Senatului, alcatuit din Rector, Prorectori, Cancelar General, Director General Administrativ si un reprezentant al studentilor.

 

Student

nu recomanda
1.80
slab
 • 3.60
Trimis la
06 Februarie 2016

Plagiatori!

Acordat pentru Facultatea de Stiinte

Student

nu recomanda
1.80
slab
 • 3.60
Trimis la
06 Februarie 2016

Plagiatori!

Acordat pentru Facultatea de Inginerie

Anonim

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
13 Septembrie 2013

merita sa incerci

Acordat pentru Facultatea de Stiinte Economice


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Cauta universitate