BURSE FUNDATIA DAN VOICULESCU

BURSE FUNDATIA DAN VOICULESCU 5 3
5 stele

19253 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

BURSE FUNDATIA DAN VOICULESCU

Anual, in perioada 1 februarie-1 martie, copiii si tinerii cu performante in diferite domenii de activitate se pot inscrie pentru una din bursele oferite de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, in cadrul programului "Burse de studiu". Acordarea burselor se face pe categorii de varsta, in functie de portofoliul de activitate.

Valoarea burselor va fi determinata de numarul de solicitanti calificati in cadrul fiecarei categorii, precum si de rezultatele individuale ale acestora.

Scopul acestor burse este acela de a sustine excelenta in randul tinerei generatii oferind sansa punerii in valoare a talentului lor, crearea unei premise pentru lansarea spre studii superioare si participarea la concursuri nationale si internationale.

Fondurile provenite din bursele private de studiu sunt destinate exclusiv pregatirii copiilor si tinerilor, sustinerii participarii lor la competitii si dezvoltarii aptitudinilor.

In functie de varsta aplicantilor, fundatia acorda patru tipuri de burse:
- Junior pentru cei cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani,
- Bursa de Excelenta Dan Voiculescu pentru tinerii intre 18 si 25 ani,
- Bursa Masterala pentru 22-35 ani si
- Bursa Doctorala.

Ultimele doua tipuri de burse se adreseaza tinerilor care isi propun, prin studiile lor, fie sa desfasoare o activitate productiva pentru Romania in anii ulteriori absolvirii programului de masterat, fie sub forma implicarii ulterioare in activitati de productie si cercetare menite sa
aduca inovatii si inventii in domeniul lor de interes.

Data limita pentru inscriere este: 1 martie 2010

Puteti gasi mai multe informatii aici: fudv. ro/2010/02/ o-noua-runda- de-burse- pentru-copiii- si-tinerii- cu-performante/.  

Cod

Cod de securitate

Alte categorii
 
 

 
Categorii
 
Cerere de detalii suplimentare
x

Cere detalii suplimentare in ceea ce priveste bursa sau programul de studii selectat completand formularul de mai jos. Te vom contacta in maxim 24 ore in zilele lucratoare!