4 locuri neobisnuite unde poti atipi

0 stele

421 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

4 locuri neobisnuite unde poti atipi

Lipsa de odihna iti poate provoca o stare acuta de somnolenta si te expune riscului de a atipi fix cand iti este lumea mai draga.

Uneori, te simti foarte obosit si nu iti doresti decat sa gasesti locul perfect unde sa poti trage un pui de somn. Iata care sunt cele mai neobisnuite locuri in care poti atipi!

1. Biblioteca

Biblioteca facultatii poate fi unul dintre acele locuri neobisnuite in care poti atipi fara sa-ti dai seama. Fie ca trebuie sa te documentezi pentru un proiect important ce se apropie cu pasi repezi sau ca inveti pentru un partial, acesta este locul care iti ofera linistea necesara pentru a putea acumula informatiile de care ai nevoie. Totusi, atunci cand te simti foarte obosit, poti adormi, chiar si pentru cateva momente.

2. Liftul

Cand vine vorba de locuri neobisnuite unde poti atipi, si liftul isi merita locul fruntas. Chiar daca locuiesti la camin sau intr-un apartament inchiriat, la un etaj superior, folosirea liftului este necesara. Totusi, atunci cand iti petreci noaptea de dinaintea predarii unei teme de laborator invatand, dimineata urmatoare vei fi cel mai probabil tentat sa te sprijini de unul dintre peretii liftului si sa tragi un pui de somn.

3. Mijloacele de transport in comun

Iata un alt scenariu ce iti poate parea cunoscut: trebuie sa ajungi la cursuri, insa esti in intarziere. Cum-necum, reusesti sa prinzi autobuzul in statie, pe ultima suta de metri. Si, cum nu te-ai odihnit suficient in noaptea precedenta, scaunele din autobuz ti se par extrem de confortabile, imbiindu-te parca sa atipesti.

4. Pe scarile facultatii

Scarile facultatii se pot dovedi si ele un spatiu inedit unde te poti odihni pentru cateva momente. Atunci cand te confrunti cu o lipsa acuta de somn, poti fi tentat sa tragi un pui de somn chiar pe scarile facultatii, la primele ore ale diminetii, asteptandu-l pe profesor sa soseasca.

Tu unde obisnuiesti sa atipesti?

Foto: felsofokon.hu
Autor: Maria Ioncea

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!