4 roti neortodoxe: Uite ce recorduri trasnite exista in lumea auto!

0 stele

941 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

4 roti neortodoxe: Uite ce recorduri trasnite exista in lumea auto!

Nu doar viteza face legea in lumea auto. Goana dupa celebritate i-a facut pe unii sa inventeze categorii la care nici cu gandul nu gandesti cand spui vehicul. Iata o serie de recorduri trasnite care au fost inscrise in Guineess Book of World Records in ultimii ani.

Foto: 931jackfm.cbslocal.com


Viitor piticesc
Viitor piticesc

A inceput ca un proiect al unei clase de liceu industrial din Japonia si a ajuns sa fie detinatoarea recordului pentru cea mai joasa masina din lume. "Mirari", numele masinutei japoneze, inseamna "Viitor", ceea ce inseamna ca elevii japonezi prognozeaza o lume de pitici.

Aceasta pentru ca Mirari nu are mai mult de 45 cm inaltime. Mirari a fost construita in 2010 si, in ciuda aparentelor, masina electrica este capabila sa dea o tura de oras in conditii optime.

Foto: interesting-innovativepics.blogspot.com
 


Lot national la pachet
Lot national la pachet

Seamana cu celebrul banc cu elefantii si Trabantul, dar in cele din urma s-a dovedit a fi o realitate certificata si autentificata de reprezentantii Guineess Book of World Records. 28 de femei s-au inghesuit in 2012 intr-un Mini, cu ocazia unei lansari Virgin Records. Este drept ca nu au fost chiar orice femei, ci un grup de gimnaste de lot national din echipa Marii Britanii, dar chiar si asa...! Aa, si sa nu uitam, anul acesta 27 de gimnaste au reusit sa se inghesuie intr-un Mini clasic!

Foto: gmotorsc.co.uk
 


'E pur si muove!'
"E pur si muove!"

Credeai ca sauditii sunt experti in drifturi? Ar pali de rusine cand ar afla de performanta pilotului Harald Müller realizata in Turcia intr-o Toyota GT86: 143,28 de kilometri de rotiri necontrolate pe o pista special amenajata si lubrifiata. Hmm! Si nici precedentul record nu este de lepadat: 82,07 de kilometri stabiliti in 2013 intr-un M5 de catre pilotul de teste al BMW, Johan Schwartz.

Foto: autofreaks.com
 


Trage WC-ul pe dreapta!
Trage WC-ul pe dreapta!

Nu mai privi cu neincredere, recordul exista si a existat si unul anterior! Cel mai probabil, vecinii australiancei Jolene Van Vugt spun cu admiratie: "Fata, ce WC ti-ai tras!". Aceasta pentru ca pasionata de motocros este si detinatoarea recordului de cel mai rapid WC, dupa ce vasul ei de toaleta a atins viteza de 74 de km/h.

Foto: 931jackfm.cbslocal.com

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!