6 cele mai rapide masini legale de pe piata

0 stele

1594 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

6 cele mai rapide masini legale de pe piata

De cand modelul Ferrari F40 a depasit viteza de 320 km/h in anii '80, producatorii de automobile de top din lumea intreaga s-au intrecut in a lansa masini care pareau ca isi propun sa depaseasca viteza sunetului! Pana cand asta se va intampla, iti dezvaluim cele mai rapide masini (legale) ale momentului la care multi dintre noi doar putem visa:Foto: businessinsider.com
Foto principala: 4hdwallpapers.com


Hennessey Venom GT
Hennessey Venom GT

Cea mai rapida masina din lume in momentul de fata este Venom GT lansat in 2010 de Hennessey. Luxosul bolid american ascunde sub capota nu mai putin de 1244 cp si atinge, in doar cateva secunde, impresionanta viteza de 434 km/h!


Bugatti Veyron Super Suport
Bugatti Veyron Super Suport

Locul 2 este ocupat de Bugatti Veyron Super Suport, cel mai nou model de Bugatti Veyron, dotat cu un monstruos motor cu 16 cilindri ce dezvolta 1200 cp. Viteza maxima atinsa? 431 km/h!


Koenigsegg Agera R
Koenigsegg Agera R

Agera R este cel mai nou bolid din portofoliul producatorului suedez de automobile Koenigsegg. Desi testele au aratat ca bestia cu 1100 cp atinge o viteza maxima de 418 km/h, producatorul sustine ca bolidul poate merge pana la 439 km/h!


Zenvo ST1
Zenvo ST1

Bolidul ST1, a carui valoare este estimata la 1,8 milioane de dolari, este creatia producatorului danez Zenvo care i-a ascuns sub capota un motor V8 de 7.0 litri si 1250 cp. In aceste conditii, nu este de mirare ca aceasta supermasina atinge o viteza maxima de 375 km/h.


Pagani Huayra
Pagani Huayra

Huayra reprezinta rezultatul unei munci asidue, care a avut in vedere pana si cele mai mici detalii, astfel incat bolidul final sa fie un automobil perfect. Masina de 1,4 milioane de dolari a celor de la Pagani se apropie de perfectiune, atat ca design, cat si ca performanta, in cel din urma caz gratie motorului V12 de la Mercedes-AMG ce dezvolta 720 cp si care-i permite bolidului sa atinga viteza de 370 km/h.
 


Noble M600
Noble M600

Cu un motor V8 de 650 cp de la Yamaha, performanta bolidului M600 al celor de la Noble nu mai este surprinzatoare. Supermasina in valoare de 500.000 dolari atinge viteze de pana la 362 km/h!
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!