Asigura-ti transportul de marfuri cu UniversalSpedition

0 stele

1312 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  2 feb 2016

Asigura-ti transportul de marfuri cu UniversalSpedition

Transportul de marfuri este un element crucial atat in industrie cat si in comert. Intr-o lume in care se apreciaza viteza si cel mai bine aprovizionat reuseste, de cele mai multe ori, sa castige competitia din domeniul sau, devine evident faptul ca doar primind si livrand marfa la timp si in conditii perfecte poti sa reusesti sa te evidentiezi. Firmele mari reusesc sa faca asta pentru ca detin propriile vehicule pe care le trimit in tara, la orice destinatar. Insa, chiar si pentru ele apar situatii speciale, pe care niciun vehicul normal nu le poate rezolva. Mai mult decat atat, companiile mici sunt in mod evident legate de activitatea firmelor de transport. Iar daca tot ai nevoie de una, de ce sa nu apelezi la cei mai buni?


In aceste conditii, UniversalSpedition ar putea sa fie exact firma de care este nevoie, o companie cu servicii de transport dintre cele mai diverse, ce functioneaza atat in tara cat si in strainatate si care nu lasa niciun produs nelivrat, oricat de dificil ar fi transportul acestuia.

Oricand - Transport rutier, maritim sau aerian


Daca ne raportam la timpul necesar pentru transport si la dificultatile care pot sa fie intampinate uneori, ne putem da seama ca transportul rutier nu este mereu cel mai avantajos. Fara indoiala, insa, este cel mai ieftin si, tocmai de aceea, daca marfurile nu sunt prea mari sau prea grele, iar destinatiile nu sunt prea indepartate, nici nu merita sa  investesti intr-un alt tip de transport.


Asadar, atat pentru livrarile din Romania cat și cele din strainatate, transporturile rutiere pot reprezenta  cea mai buna solutie. O firma profesionista asa cum este UniversalSpedition stie cat de dinamica este piata actuala, de aceea, le propune clientilor sai solutii multiple, asa cum sunt transportul pe apa sau cu avionul. Firma lucreaza cu parteneri care ofera solutii rapide, iar pana la plecare sau de la sosirea in tara a produselor, transportul este asigurat de ei. Asadar, pentru cei care importa produse din Asia, colaborarea cu cei de la UniversalSpedition poate sa fie cele mai rapida, mai ieftina si mai sigura solutie.

Transport agabaritic, o necesitate in multe cazuri


in cazul unor transporturi mari sau ce trebuie realizate pe distante lungi, uneori se ivesc situatii neasteptate, pe care majoritatea firmelor de transport nu le pot duce la capat pentru ca nu au logistica necesara.


Transporturile mari sau agabaritice sunt reprezentate de produse inalte, late sau doar extrem de grele. Ele au nevoie de conditii speciale, adica de trailere imense, uneori chiar si de alte vehicule care sa insoteasca respectivul convoi. Vorbim aici despre transport de utilaje de exemplu, de containere, de mori eoliene, vagoane, hale sau echipamente de transport naval. Chiar daca nu in fiecare zi apare o astfel de cerere din partea clientilor, UniversalSpedition este pregatita cu toate cele necesare. In plus, firma asigura si planul de transport, o alta componenta extrem de importanta in acest cazuri.

Totul se poate rezolva cu un plan bun


Cu cat transportul este mai dificil de realizat, cu atat acesta are nevoie de mai multe autorizatii si de tot felul de acte. Si, pana la urma, este normal, intrucat un transport agabaritic poate sa incurce circulatia pentru ca se deplaseaza cu viteza redusa si poate sa ocupe mai multe benzi. Tocmai de aceea, putine firme isi doresc sa lucreze in aceste conditi, insa nu si UniversalSpedition.


Firma se va ocupa de realizarea planului si a traseului, dar va incerca sa obtina si toate autorizatiile necesare, de la Ministerul Transporturilor si de la primariile localitatilor prin care va trece transportul.


Un caz mai deosebit care poate sa apara este cel al substantelor speciale. Acestea sunt, de cele mai multe ori, de natura chimica si, in cazul unui accident, mediul sau chiar populatia pot sa fie afectate (cu totii ne amintim de cateva evenimente similare, cu adevarat nefericite). Si ele au nevoie de un regim de transport deosebit, cu masini speciale, un program bine pus la punct si soferi experimentati care sa poata face fata. Din fericire, UniversalSpedition ofera clientilor sai  o garantie referitoare la livrarea produselor, fara ca un eveniment negativ sa aiba loc.

Marfuri mai mici si mai usoare


Din fericire, nu toata lumea are nevoie de un transport special. Pentru companiile care isi doresc sa primeasca si sa livreze si marfuri de dimensiuni reduse, atat din punctul de vedere al greutatii cat si al volumului, sau fara a avea un nivel de pericol ridicat, serviciul de transporturi vine cu oferte diversificate.


Pentru magazinele alimentare, ferme, abatoare si servicii de livrare a carnii si a altor produse destinate consumului, exista posibilitatea de a apela la transport marfuri congelate prin UniversalSpedition . Avand propriile camioane frigorifice pentru marfuri congelate si refrigerate, transportul se va desfasura rapid si in conditii propice, astfel incat marfa nu va fi afectata.


Marfurile generale vor putea sa fie transportate cu TIR-uri sau cu microbuze, la nivel national sau international. Clientii mai mici, ce nu au nevoie de transporturi mari au posibilitatea de a alege varianta mult mai convenabila de grupaj - impreuna cu produsele altor comercianti sau a altor firme.

Fiecare firma are sansa unui transport corect, sigur si rapid


Cum majoritatea companiilor de pe piata ajung sa aiba nevoie de un serviciu de transport profesionist, se paote apela cu usurinta la serviciile oferite de UniversalSpedition, fie ca este vorba despre un transport care trebuie sa se desfasoare in conditii de risc sau speciale, fie ca se doreste livrarea unor alimente refrigerate sau articole de imbracaminte. In plus, se poate transporta si in alte tari, pe sosea, pe apa sau cu avionul, deci toate nevoile sunt acoperite.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!