Barbatii din viata Tarei Reid (Galerie foto)

0 stele

257 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 24 mai 2013

Barbatii din viata Tarei Reid (Galerie foto)
Actrita Tara Reid, cunoscuta pentru rolul din American Pie, continua sa fie una dintre cele mai frumoase dela Hollywood chiar si la 37 de ani.

Whos dated Who a trecut in revista relatiile cunoscute ale artistei, dar i-a mentionat si pe cei despre care presa scrie ca ar fi fost implicati mai mult mai mai putin intr-o aventura cu Tara Reid.

Barbatii din viata lui Sharon Stone

In 1993, actrita a inceput o relatie cu Steve Burton, tot actor.Povestea lor de dragoste a luat sfarsit dupa doi ani, iar in 1998, a inceput sa iasa cu Devon Sawa.

Femeile din viata lui Brad Pitt (Galerie foto)

La inceputul anilor 2000, frumoasa actrita a fost vazuta in compania lui Fred Durst.In acelasi an, actrita din "American Pie" ar fi avut o idila cu Jason Biggs, insa nimic nu a fost confirmat. Apoi a urmat relatia cu Carson Daly, alaturi de care a stat un an de zile.

In 2002 in viata Tarei Reid si-au facut aparitia Tom Brady si J.C. Chasez, iar in anul urmator Wayne Boich. Anul urmator George Maloof a fost cel care ii facea viata fericita, iar dupa despartirea de el si-a incercat norocul cu Cedric Benaroch.

Un alt barbat care i-a furat inima actritei a fost fostul jucator de fotbal american Kyle Boller, insa dupa cateva luni actrita a inceput o relatie cu Cody Leibel. Dupa ce s-a despartit de acesta si-a regasit linistea in Sergei Fedorov.

titlu

Pe lista cuceririlor sale se afla si Tommy Lee, fostul sot al Pamelei Anderson.Din 2006 pana in 2007 a urmat relatia cu Koby Abberton si tot in 2007 a avut o idila cu Salvatore Angelucci. Anii urmatori au urmat relatiile cu Jay Lyon, Julien Jarmoune Michael Axtmann, Michael Lillelund si Doug Reinhardt.

IN 2011, actrita a fost vazut alaturi de Zachary Kehayov.


Via Ziare.com

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!