CEA MAI FERICITA ZI A ANULUI

CEA MAI FERICITA ZI A ANULUI 3 3
3 stele

1438 vizualizari  |  1 comentariu

CEA MAI FERICITA ZI A ANULUI
Pe langa faptul ca pica intr-o vineri, la inceput de weekend, 19 iunie a fost desemnata si cea mai fericita zi a anului de catre britanici, care s-au folosit de o formula pentru a demonstra acest lucru.
Autorul acestei formule este Dr Cliff Arnall, psiholog care a lucrat o vreme in sistemul de sanatate de stat din regat, in prezent lector la Universiatea Cardiff. Potrivit acestuia, e vremea ca oamenii sa uite de criza financiara, pentru ca secretul fericirii sta in lucruri care nu se cumpara cu bani.
Formula care a desemnat 19 iunie cea mai fericita zi este O + (N x S) + Cpm/T + He, unde O reprezinta activitatile desfasurate in afara casei, N vine de la natura, S de la interactiunea sociala, Cpm - amintirile din vacantele de vara ale copilariei -, T, temperatura, iar He nerabdarea de a pleca in vacanta, relateaza The Telegraph.
Potrivit psihologului, care spune ca a avut de-a face cu milionari extrem de nefericiti, dar si cu oamei nevoiasi, dar cu o stare de spirit de invidiat, datorita prietenilor, cele mai bune lucruri din viata chiar nu pot fi cumparate cu bani.
Sursa: ziare.com

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: zi fericita  cercetari de marketing  Oxford University 
Comentarii

Raspunde-i

ce site levii

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!