Cum iti poate influenta lipsa orgasmului viata de cuplu

0 stele

929 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cum iti poate influenta lipsa orgasmului viata de cuplu

Majoritatea femeilor intampina dificultati in a atinge orgasmul, iar acest lucru le poate afecta semnificativ relatiile amoroase.

Iata cum poate lipsa orgasmului sa influenteze in mod negativ viata de cuplu:

Aparitia frustrarilor

Femeile nesatisfacute din punct de vedere sexual cumuleaza frustrari, mai ales ca partenerii lor nu intampina astfel de probleme. Aceste frustrari se pot transforma in stari de anxietate, irascibilitate sau chiar depresie.

Racirea relatiei

Daca partenerii unui cuplu nu au o viata sexuala satisfacatoare, acest lucru se va resimti si in plan emotional. Din cauza lipsei orgasmului, cei doi se pot distanta nu doar la nivel fizic, ci si spiritual.

Infidelitatea

Un partener nesatisfacut din punct de vedere sexual, care este constient de aceasta problema, va incerca sa caute o alta persoana care ii poate oferi placerile fizice pe care si le doreste. Iar in acest caz, indiferent daca relatia se sfarseste pentru a o putea continua pe cealalta sau daca merge in paralel cu aceasta, situatia nu este tocmai cea mai fericita.

Daca te afli in aceasta situatie, discuta cu partenerul tau si marturiseste-i cu sinceritate ca ai nevoie de "mai mult" pentru a te simti cu adevarat bine in pat. Exploreaza-ti sexualitatea si renunta la inhibitii: ai un punct sensibil care abia asteapta sa fie descoperit!

Foto: sehataja.com

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!