Cum poti sa beneficiezi si tu de programul Prima masina 2014?

0 stele

657 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cum poti sa beneficiezi si tu de programul Prima masina 2014?

Nou-lansatul program Prima Masina a fost aprobat de catre Guvern saptamana trecuta si vine in sprijinul tinerilor care isi doresc o masina noua.

Daca esti tanar si nelinistit, cu varsta cuprinsa intre 18-35 de ani, ai un salariu de minimum 1500 lei lunar si nu ai mai detinut pana acum niciun alt autoturism nou, poti aplica pentru acest programul. In plus, trebuie sa indeplinesti conditiile prevazute in normele de aplicare a proiectului de ordonanta de urgenta, sa nu ai obligatii de plata restante la bugetul general consolidat si nici restante la alte credite bancare.

6 cele mai rapide masini legale de pe piata

Noua ta masina nu va trebui sa depaseasca 13.700 de euro, iar, pe langa actele necesare pe care va trebui sa le contina dosarul tau, va fi nevoie sa vii de acasa si cu un avans de 5-10% din valoarea creditului. La suma pe care o vei plati pentru masina se va adauga si costul politei CASCO pentru primul an. Unul din avantajele acestui program este ca dobanda este mai mica decat la un credit normal de nevoi personale, iar statul garanteaza 50% din valoarea imprumutului.

Programul Prima Masina va putea fi accesat incepand cu 1 noiembrie 2014, iar perioada de creditare nu va depasi 7 ani.

Andreea Catan
Foto: scottsdaleinsurancehome.com

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!