Cum se vor termina primele intalniri ale anului 2015, potrivit statisticilor?

0 stele

583 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cum se vor termina primele intalniri ale anului 2015, potrivit statisticilor?

Primele intalniri nu iti garanteaza ca te vei intoarce acasa fericit, stiind ca de acum incolo statutul tau se va schimba din “singur” in “sunt intr-o relatie”. Asta pentru ca, potrivit statisticilor, foarte multe prime intalniri din zilele noastre se termina cu un “la revedere, iti doresc o viata frumoasa”. Iata mai jos rezultalele obtinute de un sondaj de opinie realizat de site-ul TimeOut pe 11 000 de indivizi, in legatura cu parcursul primelor lor intalniri:


10% - parteneri ocazionali

In zilele noastre nu toata lumea alearga dupa marea dragoste, intemeierea unei familii si aducerea pe lume a catorva copii. De aceea, cam 10% din primile intalniri ale anului 2015 se vor transforma in relatii ocazionale, in care cei doi se vor intalni doar pentru a-si satisface nevoile sexuale.

 

12% - relatii serioase

Acestea sunt sansele tale in 2015 ca dupa o prima intalnire sa te alegi cu o relatie serioasa.

 

15% - prietenie

Ei bine, se poate intampla si asa. Uneori oamenii aflati in cautarea marii iubiri, se aleg doar cu o prietenie. Asta pentru ca unii indivizi ajung sa gaseasca la cel care putea sa ii devina un partener de viata calitatile pe care le-au cautat toata viata la un prieten… si doar atat. Daca dupa 9 intalniri relatia voastra nu evolueaza, e clar ca veti fid oar prieteni.

 

20% - se dezbraca

Cam asa se termina 20% dintre primele intalniri in 2015. Cei doi se simt bine impreuna din prima seara, iar ce urmeaza… aproape ca nu mai conteaza.

 

21% - un jenant “la revedere”

In 21% din primele intalniri ale zilelor noastre cei doi se simt stanjeniti, aproape ca nici nu stiu ce sa isi spuna si abia asteapta sa se intoarca acasa in siguranta, fara a fi nevoiti sa comunice cu un necunoscut. In aceste conditii e si normal ca despartirea dintre cei doi e la fel de stanjenitoare.

 

28% - o mare dezamagire

Pentru mai mult de un sfert dintre cei care merg la o prima intalnire, acest episod va fi doar o dezamagire. Asta pentru ca vor constata ca nu au nimic in comun, pentru ca vor depista lipsa oricarei chimii intre ei si lipsa oricarei posibilitati de a se lega ceva intre ei.

 

40% - a doua intalnire

Toata lumea este de acord ca o prima intalnire seamana mai mult cu un interviu de angajare decat cu o intalnire romantica. Ambii au emotii, nu stiu exact incotro sa duca discutia si... daca cei doi constientizeaza aceste lucruri, isi vor mai da o sansa, mai ales daca cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni. 63% dintre indivizii chestionati au declarat ca aceasta este cea mai satisfacatoare metoda de a obtine o prima intalnire reusita.

 

53%- un sarut

Asadar, sansele de a fi sarutata la o prima intalnire in 2015 sunt foarte mari. Acesta e un semn ca intalnirea a mers destul de bine, chiar daca nu v-ati dezbracat, nu ati facut sex sau nu ati hotarat inca sa va bucurati de o a doua intalnire. Sansele sunt cu atat mai mari sa fii sarutata daca locuiesti in Paris, declarat de studiul de fata ca fiind cel mai bun oras pentru o prima intalnire.


Foto: dating360.info

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!