Cum te duci acasa in weekend cu o masina ieftina de inchiriat?

0 stele

737 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Pentru studenti una dintre cele mai presante probleme din punct de vedere financiar dar si emotional este drumul acasa. Pentru unii, a ajunge acasa este un efort ce ocupa fie prea mult timp, fie pune prea mare presiune pe bugetul si asa intins la maxim al unui student si astfel, multi dintre cei care fac facultatea departe de casa ajung sa isi vada familia si prietenii de doar cateva ori pe an. O solutie pentru aceasta problema sunt ofertele de inchirieri auto ieftine.

Avantajele inchirierii unei masini pentru weekend

Putini studenti detin masina personala, stabilitatea financiara din perioada studentiei in combinatie cu cheltuielile aferente cazarii fac destul de dificil implinirea visului unei masini proprii. De altfel, pretul benzinei si problema locurilor de parcare in marile centre universitare si in mod special in Capitala descurajeaza studentii din a detine un autoturism propriu.


Cu toate acestea, masina este fara doar si poate cel mai rapid, la indemana si comod mijloc de transport, iar firmele de rent a car Bucuresti ieftin ofera alternativa perfecta. Pentru un drum scurt pana acasa, de weekend, se poate inchiria o masina din clasa economy pentru o suma usor comparabila cu cea platita in mod normal pentru transport calatori, dar cu tot confortul calatoriei cu un autoturism. Folosind o masina inchiriata se ajunge mai repede la destinatie, fara nici o problema legata de intarzieri sau de programul deloc flexibil al plecarilor si sosirilor trenurilor.

Inchirieri auto ieftine, solutia pentru orice buget

Este adevarat, pentru un student singur inchirierea unei masini pentru un drum de un weekend acasa poate fi ceva mai dificila, in mod special pentru un buget cu adevarat de student, dar exista solutii practice pentru a rezolva aceasta problema, pornind chiar de la prietenii apropiati.


Un student ce se afla departe de casa nu este niciodata singur in campus, in anul sau in grupul de prieteni. Pentru ca optiunea de a apela la rent a car Bucuresti ieftin sa fie cu adevarat prietenoasa pentru orice buget, se poate opta pentru calatoritul impreuna, in acelasi timp. Daca 4 sau 5 studenti aleg sa imparta aceasta metoda de transport, cu conditia ca destinatiile finale sa se afle relativ pe aceeasi ruta, fara mari ocoluri, atunci pretul final al unei vizite de weekend pana acasa ajunge sa fie cu mult sub pretul platit pentru transportul cu trenul sau autocarul.


Pentru o astfel de calatorie totul trebuie planificat din timp si succesul tine in mod evident de seriozitatea fiecarui participant la iesirea de weekend, dar in final aceasta metoda de transport se incadreaza in orice tip de buget, este comoda si rapida. Apelarea la servicii de inchirieri auto ieftine poate fi o solutie inclusiv pentru o excursie de weekend ce are ca scop relaxarea nu in mod necesar o vizita acasa.


Masinile de inchiriat se pot rezerva din timp, tot ceea ce este necesar este ca unul dintre studenti sa fie detinator de permis de conducere si detaliile legate de procesul de inchiriere sa fie bine cunoscute. Masina trebuie pastrata in stare excelenta si returnata cu plinul facut la rezervor, insa aceste reguli difera adesea de la o firma de rent a car la alta, din acest motiv se recomanda citirea cu atentie a regulamentului fiecarei companii in parte.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: STUDENTI  MASINA  WEEKEND  BUGET  rent a car  inchirieri masini 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!