Ei sunt mândria României. Studenții eminenți au fost premiați la Palatul Parlamentului

0 stele

473 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Ei sunt mândria României. Studenții eminenți au fost premiați la Palatul Parlamentului

 În cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Galei Studenţilor Români din Străinătate, mai mulți tineri eminenți care excelează pe plan academic și extracurricular la universități de renume din țară și străinătate au fost premiați.


Joi, 5 ianuarie, a fost o zi mare pentru mulți studenți cu rezultate foarte bune la învățătură. 42 de finaliști au fost în cele 7 categorii de premii:
Studentul Român al Anului în Europa - nivelul universitar şi nivel post-universitar, Studentul Român al Anului în America de Nord, Studentul
Român al Anului pe Alte Continente, Studentul Român Erasmus al Anului, Studentul Anului în România, Premiul Special în Arte, Marele Premiu.  De
asemenea, au fost date premii și din partea Fundaţiei pentru SMURD şi a Institutului Bancar Român.

Marele Premiu i-a revenit studentei Cristina Bleorţu de la Universitatea din Oviedo - Spania şi Universitatea din Zurich - Elveţia.

Premiul la categoria Studentul Român al Anului în Europa - nivelul universitar a fost câştigat de Eliza Casapopol de la Universitatea Oxford.

Adrian Gâinar de la Universitatea din Manchester  a primit marele premiu la categoria Studentul Român al Anului în Europa la nivel post-universitar.

Premiul la categoria Studentul Român al Anului în America de Nord a fost acordat studentului Florin Ştefan Morar de la Universitatea Harvard.

La categoria Studentul Român al Anului pe Alte Continente, câștigătoare a fost Alexandrei Florea de la Universitatea Deakin din Australia.

Premiul de Studentul Român Erasmus al Anului a fost obţinut de către Ana-Maria Dogaru de la Universitatea Joseph Fourier din Grenoble - Franţa.

Premiul la categorie Studentul Anului în România a fost câştigat de Florin Tripon de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş.

Premiul Special în Arte a fost acordat studentei Daria Ioana Tudor de la Universitat der Kunste - Berlin, Germania.

Juriul a fost format din academicienii Ionel Valentin Vlad, MayaSimionescu, Nicolae Zamfir.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook