Ce categorii de oameni au cele mai multe orgasme?

0 stele

5233 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Ce categorii de oameni au cele mai multe orgasme?

Unul dintre motivele pentru care facem sex este cu siguranta faptul ca in final atingem acea minunata traire care se numeste orgasm.


Unii o experimenteaza de fiecare data, altii doar de foarte putine ori, iar altii, mai putin norocosi, nu reusesc niciodata in viata sa simta aceasta invazie minunata de senzatii. Iata mai jos care sunt categoriile de oameni care se bucura in numar cel mai mare de astfel de senzatii:

Foto: sensualblissvoyager.wordpress.com
 


Inginerii electronisti
Inginerii electronisti

O curiozitate pentru lucruri mai putin obisnuite i-a determinat pe cei de la Match.com sa doreasca cu tot dinadinsul sa afle, in ce categorii profesionale se afla norocosii care au parte de cele mai multe orgasme. Asa se face ca, s-a aflat ca, 64% dintre cei care se ocupa de electronica si computere au orgasm.

Foto: nbcnews.com


Locuitorii din Miami
Locuitorii din Miami

Daca nu esti tocmai multumit de numarul orgasmelor pe care le experimentezi, poate ca e de vina orasul in care traiesti. Asadar, s-a constatat ca 60% dintre locuitorii din Miami au orgasm.

Foto: pu-mato.com


Lesbienele
Lesbienele

Conform unui studiu publicat in Journal of Sexual Medicine, femeile straight care fac sex cu un partener familiar, experimenteaza orgasmul doar in 61% din cazuri. In acelasi timp, femeile bisexuale ating orgasmul in doar 58% dintre cazuri. In acelasi timp, lesbienele ating orgasm intr-o situatie similara in proportie de 74,7 %.

Foto: mybroadband.co.za


Femeile in varsta
Femeile in varsta

Conform unui studiu publicat de The American Journal, femeile mai in varsta (intre 80 si 99 de ani) sunt mult mai satisfacute de viata lor sexuala decat cele aflate la varsta de 20, 30 de ani. Se pare ca orgasmul constituie si secretul unei vieti mai lungi.

Foto: huffingtonpost.com


Utilizatorii de Android
Utilizatorii de Android

Tot Match.com a aflat acest detaliu inedit. Se pare ca dintre toti utilizatorii de smartphoneuri, cei care au cele mai multe orgasme sunt utilizatorii de Android, adica 55%.

Foto: phonedevelopmentvietnam.com


Republicanii
Republicanii

Tot Match.com a aflat aceasta mica picanterie politica. Asadar, republicanii au mai multe orgasme decat membrii oricarui alt partid politic.

Foto: baylor.edu


Femeile care au barbati cu trasaturi foarte masculine
Femeile care au barbati cu trasaturi foarte masculine

Un studiu realizat la Penn State University arata ca femeile care prefera barbatii gen Joe Manganiello in locul celor in genul lui Zac Efron, sunt cele mai satisfacute in pat, avand toate sansele sa aiba orgasm aproape de fiecare data.

Foto: abcnews.go.com


Partenerii pe termen lung
Partenerii pe termen lung

Se pare ca 44% din totalul orgasmelor pe care le experimentam pe parcursul intregii vieti le traim alaturi de un partener cu care am trait aceste senzatii de nenumarate ori. Asadar, exercitiul este cheia perfectiunii.

Foto: fanpop.com


Femeile maritate cu barbati bogati
Femeile maritate cu barbati bogati

Chiar conteaza marimea (portofelului)? Potrivit unui studiu realizat de Newcastle University DA! Se pare ca barbatii bogati le ajuta pe femei sa aiba mai multe orgasme.

Foto: archive.4plebs.org

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!