Fuga la Stafeta

0 stele

621 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  2 apr 2014

Fuga la Stafeta

Sambata, 5 aprilie 2014, de la ora 15:00, in Cluj-Napoca se da startul la Crosul Universitar - Fuga la Stafeta powered by Intersport organizat de Student Sport. Ambasadorul acestui eveniment este Ana-Maria Branza. "Ca ambasador Student Sport, rolul meu este sa promovez aceasta initiativa, dar inca de la inceput mi-am dorit sa ma implic mai mult. Mi-am dorit sa particip la competitii si sa fiu mai aproape de stundeti. Organizarea acestui cros imi ofera aceasta sansa si ma bucur sa pot participa la etapa finala din Craiova pentru mine. Multumesc, Student Sport pentru aceasta ocazie si pentru munca voastra! Succes tuturor participantilor in competitiile organizate de Student Sport", a declarat cea mai buna spadasina din 2013.

Crosul se adreseaza studentilor din universitatile clujene, inscrierile se realizeaza pe site accesand urmatorul link http://www.studentsport.ro/cros-inscrieri.php, iar studentii sunt obligati sa prezinte buletinul si carnetul de student. Startul se va da din Parcul Central Simion Barnutiu, alergatorii vor parcurge o distanta de aproximativ 2,5 kilometri. Primii 3 studenti, cat si primele 3 studente, care ajung la linia de sosire vor pleca acasa cu premii constand in diplome, medalii, cupe, cosuri de la Cris-Tim dar si premii oferite de catre partenerii evenimentului.Toata lumea va beneficia de apa.


Primii doi clasati vor participa la etapa finala, care va avea loc in Craiova. Premiul cel mare consta intr-o excursie oferita de catre QNET in Antalya atat la feminin cat si masculin.

La nivel national, competitia se desfasoara in mai multe centre universitare, precum Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti, Galati, Constanta si Craiova.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: cros universitar  student sport  fuga la stafeta  cros cluj 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!