Inca o competitie marca Student Sport e la start

0 stele

812 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 18 mar 2014

Inca o competitie marca Student Sport e la start

Anul 2014 vine cu noi competitii sportive organizate pentru studentii din Romania. Asociatia Student Sport va organiza prima editie a Campionatului Universitar de Tenis, intrecere care isi propune sa aduca fata in fata la fileu studentii pasionati de acest sport.

Cel dintai turneu zonal va avea loc la Iasi, in perioada 21 - 23 martie 2014, unde se vor intalni universitatile din zona Moldovei.  Celelalte etape urmeaza sa aiba loc in alte trei centre universitare importante din Romania, precum Timisoara, Cluj si Bucuresti.
   
Fiecare universitate participanta va fi reprezentata de o echipa formata din 2 jucatori (o fata si un baiat), care se vor intrece la probele de simplu masculin, simplu feminin si dublu mixt. Echipa clasata pe primul loc in cadrul fiecarei etape se va califica in finala de la Bucuresti, disputata  in luna mai.
   
Ambasadoarea Campionatului Universitar de Tenis este nimeni alta decat Simona Halep, care a declarat ca: ” Parerea mea este ca un student trebuie sa faca miscare deoarece sportul este sanatos, il ajuta sa se relaxeze si sa se dezvolte ca individ. Va incurajez sa participati la actiunile Student Sport, in special la tenis. Este un sport frumos. Acest proiect este o initiativa deosebita de care este nevoie pentru promovarea sportului. Romania are nevoie de un sistem sportiv universitar, sustin acest demers.”
   
Pe langa campionatul de tenis, asociatia Student Sport a mai organizat intreceri la minifotbal, futsal, baschet 3x3 si cros. 
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Campionat  IASI  tenis  student sport 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!