Indicatoare la limita absurdului. Uite ce semne iti pot rasari in cale!

0 stele

3291 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Indicatoare la limita absurdului. Uite ce semne iti pot rasari in cale!

Poate ca ai invatat din scoarta in scoarta noul Cod Rutier si ai trecut cu maximul de puncte examenul auto, dar unele indicatoare rutiere iti pot da cu adevarat batai de cap. Uite ce indicatoare au aparut, mai in gluma, mai in serios, pe marginea drumurilor din lumea intreaga.


Foto: faxo.com


Alaska, statul extremelor
Alaska, statul extremelor

Pentru promovarea unui hotel deschis intr-o regiune salbatica din Alaska, proprietarii nu s-au sfiit sa afiseze o serie de indicatoare rutiere numai bune de a-ti starni rasul. Elani care se iau la tranta cu masina, tantari gigantici sau "pericol de avansa din cauza nucilor de cocos" sunt printre cele mai amuzante semne plasate pe marginea drumului.
 

Foto: i2.cdn.turner.com


Indicatoare autohtone
Indicatoare autohtone

Nici romanii nu sunt mai prejos cand vine vorba de a scoate la drumul mare indicatoare rutiere nascocite pe loc. Asa s-a intamplat in 2010, in Pecica-Arad, unde primarul comunei a delimitat zonele periculoase de pe DN 7, traseul care strabate localitatea. Ca prin minune, indicatoarele erau amplasate in zona populata de carciumi satesti, iar imaginea lor reflecta fix situatia aceasta.
 

Foto: politeia.org.ro


Atentie, indicator turmentat!
Atentie, indicator turmentat!

Ok, poate pietonii nostri, din Arad sau alte zone ale tarii, adopta pozitia patrupedului pentru a se deplasa pana acasa. Ce te faci insa cu americanii, carora li s-a turmentat indicatorul rutier. Asa ca in loc de "Conduceti, va rog, incet!", pe noul semn rutier poate fi citit: "Va rog, incetati condusul!"

Foto: i.imgur.com


Marcaje rutiere 'a la Dorel'
Marcaje rutiere "a la Dorel"

Drumarii nostri ti se par ineficientii? Nu-ti face griji, sindromul "Dorel" loveste crunt in toate tarile.

i.dailymail.co.uk


Iti da aaaaripi!
Iti da aaaaripi!

Mai tii minte bautura energizanta care iti da aaaripi? Mai in gluma, mai in serios, in unele ocazii iti doresti sa ai la tine o doza care sa iti dea aaaaripi! De pilda in aceasta curba...

Foto: d3qvyul2tp4j8.cloudfront.net


De unde vii si unde te duci?
De unde vii si unde te duci?

O intrebare pe care orice calator i-ar adresa-o unui alt calator intalnit pe drum. Cand insa lamuririle sunt la fel de clare ca si directiile acestui indicator, raspunsul s-ar putea sa fie confuz si pentru tine.


Foto: i.imgur.com/2grSE.jpg

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!