Luna noua pe 28 martie! Iata cum vom fi afectati

0 stele

633 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Luna noua pe 28 martie! Iata cum vom fi afectati

In cursul unui circuit complet in jurul Pamantului, Luna are doua faze importante: faza de Luna in crestere si faza de Luna in descrestere.

Din punct de vedere astrologic, Luna Noua este acel moment in care Luna se afla in conjunctie cu Soarele, adica cele doua astre se suprapun si anihileaza reciproc fortele lunare si solare.

In ceea ce priveste efectele pozitive, aceasta perioada favorizeaza renuntarea la anumite vicii, automatisme si obiceiuri neplacute si incurajeaza detasarea fata de valorile materiale. De asemenea, sunt incurajate schimbarile de domiciliu, schimbarile profesionale si calatoriile. Orice activitate sau proiect nou inceput va avea sanse mai mari de succes.

Efectele negative ale Lunii Noi sunt mai putin prezente in aceasta perioada. Cu toate acestea, astrologii ne sfatuiesc sa evitam interventiile chirurgicale, ne invita la mai mult calm si cumpatare dar si sa ne ferim  de a ne implica in discutii contradictorii cu cei dragi. Unii dintre noi se vor simti mai irascibili in aceasta perioada, de aceea este important sa tratam situatiile tensionate cu rabdare.

In credinta populara romaneasca, cand este Luna Noua:

-          nu se face nunta

-          nu se face curatenie in casa

-          nu se pun clostile pe oua

-          se duce gunoiul pe camp pentru a se reinnoi pamantul

-          trebuie sa te feresti de lupi cand pleci la drum  

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!