O noua federatie se alatura proiectului „Tribuna Studentului”

0 stele

602 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 26 mar 2014

O noua federatie se alatura proiectului „Tribuna Studentului”

Asociatia Student Sport organizeaza la Baia Mare „Tribuna Studentului”, cu ocazia amicalului dintre Romania si Germania, ce va avea loc pe 28, respetiv 29 martie 2014 la Baia Mare la Sala „Lascar Pana”.

Federatia Romana de Handbal s-a alaturat proiectului „Tribuna Studentului” si ofera 50 de locuri pentru sustinatorii echipei nationale. Distribuirea locurilor in sectorul special amenajat se va face pe baza de inscriere la link-ul: https://docs.google.com/forms/d/1ntVNvVsUrzAiAHqYwpP7LdFwWmQrfyfZMm4A894BWHM/viewform.

Se vor pregati coregrafii speciale, cu scopul de a demonstra ca studentii sunt  cea mai activa galerie. Tuturor celor care vor face parte din Tribuna Studentului le oferim apa, sandvisuri, iaurt si bandane Coca-Cola.

Narcisa Lecusanu, fosta jucatoare in nationala de handbal a Romaniei si actual vicepresedinte FRH, a declarat ca sustine demersul „Tribunei Studentului” si ca incurajeaza toti tinerii sa participe la cat mai multe evenimente sportive: „Mi se pare o idee extraordinara, pentru ca in acest mod poate reusim sa aducem mai multi studenti si tineri in tribunele handbalului, deoarece eu cred ca in Romania, handbalul este cel mai iubit sport colectiv.” Aceasta a dorit sa transmita si un mesaj tinerilor studenti pasionati de sport: „Cei care sunt implicati in sport sa il faca in continuare si sa devina cadre didactice extraordinare si cu multa rabdare deoarece avem nevoie de ei in toate disciplinele, iar cei care nu practica niciun sport de performanta sa vina alaturi de cei care fac sport de inalta performanta si sa ii sprijine.” Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, a completat: ”Federatia Romana de Handbal are nevoie de sustinerea studentilor din Romania, de cei care vor conduce Romania.”
   
Pe 19-20 aprilie 2014, Tribuna Studentului va fi prezenta si la Fed Cup, la meciurile dintre Romania si Serbia. Daca Romania va iesi invingatoare, va intra dupa 15 ani in Grupa Mondiala II a Fed Cup.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: tribuna studentului  Baia Mare  STUDENTI  student sport 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!