ROMANIA CONTINUA SA FIE O TARA DE TRANZIT PENTRU DROGURI

ROMANIA CONTINUA SA FIE O TARA DE TRANZIT PENTRU DROGURI 1 1
1 stele

3787 vizualizari  |  2 comentarii

ROMANIA CONTINUA SA FIE O TARA DE TRANZIT PENTRU DROGURI
Conform raportului anual privind traficul de droguri, realizat de SUA, Romania este considerata o tara de tranzit pentru traficul de droguri precum: cocaina, opiul si heroina.
Stupefiantele sunt transportate din Afganistan si intra pe teritoriul Romaniei dinspre Ucraina, Bulgaria, Republica Moldova si portul Constanta. Drogurile au apoi ca destinatie state din centrul si vestul Europei.
Raportul american desemneaza Bucurestiul ca centru principal de consum al drogurilor din Romania. Statisticile ne informeaza asupra faptului ca in Romania preferintele tind mai mult spre consumul de marijuana si heroina, iar media de varsta a consumatorilor este cuprinsa intre 14 si 25 de ani.
Potrivit studiului, o alta constatare ar fi ca tinerii consumatorii se indreapta din ce in ce mai mult catre drogurile sintetice.
Ema Nica - editor Studentie.ro


Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: DROGURI  raport de tara 
Comentarii

Raspunde-i

interesant acum vorbiti si despre droguri si voi nu stiti sa faceti diferentza dintre cocaina si vitamina c

Raspunde-i

opiumul si marijuana te ajuta sa te aproprii de divin, de lumea din care facem toti parte si o uitam : natura. Robotilor :) in curand nu vceti mai avcea sentimente,veti uita sa visati.veti spulbera minti noi venite pe lumea aceasta.reveniti-va uitati-va in jur si nu va mai prefaceti ca lucrurile merg bine.sistemul este prost facut si trebuie s-o luam de la inceput,intr-un alt mod.o noua era :)

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!