S-a dat startul Turneului final de minifotbal!

0 stele

689 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  5 mai 2014

S-a dat startul Turneului final de minifotbal!

S-a dat startul celei din urma faze a Campionatului Universitar de Minifotbal, etapa finala. In perioada 5-7 mai, cele mai bune opt universitati din tara se intalnesc la Brasov pentru a-si disputa titlul de campioana universitara. In urma tragerii la sorti desfasurate astazi, s-a stabilit si programul turneului final.

La deschiderea oficiala a competitiei organizata de Student Sport au participat loturile echipelor participante, festivitate urmata de tragerea la sorti care a stabilit grupele si programul turneului final. Asadar, din grupa A fac parte Academia de Politie "Al. I. Cuza" din Bucuresti, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea "Al. I. Cuza" din Iasi si Universitatea de Vest din Timisoara, in timp ce in grupa B se vor infrunta Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea Tehnica "Gh. Asachi" Iasi, Universitatea "Petru Maior" Targu Mures si Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. Toate meciurile se vor disputa la baza sportiva Fan Sport, in incinta scolii nr. 2 din Brasov.

Deja o traditie pentru campionatele universitare, in ziua finalelor, organizatorii aduc la Brasov o echipa a Generatiei de Aur pentru a disputa un meci cu fostele glorii ale Brasovului si cu o echipa ce va reprezenta trustul Dolce Sport. Sunt asteptati sa intre in teren jucatori de renume ai fotbalului romanesc precum Jean Vladoiu, Miodrag Belodedici, Costel Galca, Victoras Iacob, Ciprian Paraschiv, Bogdan Stelea alaturi de alte legende ale fotbalului brasovean.

Un alt meci demonstrativ pregatit de organizatori va aduce fata in fata doua echipe de fotbal feminin, spre deliciul tuturor celor prezenti. Momentele artistice din data de 7 mai sunt asigurate de Majoretele de la Rasnov si Majoretele de la Sacele, care vor oferi mai multe reprezentatii de cheerleading. Organizatorii au pregatit premii şi pentru spectatori, care au sansa sa castige diverse produse de la sponsori.

Campionatul Universitar de Minifotbal a inceput in data de 6 martie 2014 si a aliniat la start 23 de universitati din 10 centre universitare. In urma disputarii meciurilor din cele patru grupe formate, primele doua echipe clasate si-au asigurat locul la faza finala.

Descarca programul complet.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!