SECRETUL UNEI VIETI INTERMINABILE - OMUL CARE A TRAIT 256 DE ANI

SECRETUL UNEI VIETI INTERMINABILE - OMUL CARE A TRAIT 256 DE ANI 5 4
5 stele

3960 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

SECRETUL UNEI VIETI INTERMINABILE - OMUL CARE A TRAIT 256 DE ANI

Nu se cunosc multe despre inceputul vietii lui Li Ching-Yun. Stim ca acesta s-a nascut si a incetat din viata in Szechwan, China. Cunoscut este si faptul ca acesta a calatorit in Kansu, Tibet, Annam, Siam si Manchuria pentru a aduna plante medicinale. Dupa acestea, totul devine cam confuz.

Se crede ca timp de 100 de ani acesta a continuat sa vanda plante medicinale facute de el, iar apoi a vandut si plante colectate de altii. Ching-Yun avea degetele de la mana dreapta foarte lungi (15 cm) si chiar si la varstele foarte inaintate acesta nu-si pierdea foarte mult din aspectul tanar.

Conform datelor anterioare Li ar fi fost nascut in 1736 si ar fi trait timp de 197 ani. Insa, in anul 1930, profesorul Wu Chung-chien de la Universitatea Minkuo a gasit “dovezi” cum ca Ching-Yun a fost nascut in 1677. Datele aratau ca Guvernul Imperial Chinez l-au felicitat pe Li la implinirea varstelor de 150 si 200 de ani. Se spune despre omul cu “viata interminabila” ca ar fi ingropat 23 de neveste si ar fi avut 180 de descendeti pana la varsta in care s-a stins - 256 de ani.

Daca aceste informatii sunt adevarate ar insemna ca recordul oficial a fost depasit cu mai bine de 130 de ani. Din punct de vedere medical pare imposibil, dar probabil nu vom sti niciodata...

 

Costi Iordache - editor Studentie.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: CHINA  INCREDIBIL  bizar  om fara varsta  viata in camin 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!