Top 4 filme cu cele mai mari incasari in 2011

Top 4 filme cu cele mai mari incasari in 2011 5 1
5 stele

4467 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Top 4 filme cu cele mai mari incasari in 2011

Anul 2011 a fost presarat cu continuari ale unor pelicule de succes. Uimitor sau nu, acestea au avut un succes incredibil si se claseaza pe primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari la nivel mondial in acest an. Iata cele mai tari filme la box office din 2011 (pana in acest moment)!

 

1. Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2

Ultima parte a seriei Harry Potter s-a dovedit un succes colosal, la fel ca filmele anterioare ale francizei. Incasarile sale spectaculoase - peste 1,3 miliarde dolari la nivel mondial - se explica intocmai prin faptul ca filmul a pus capat unei povesti indragite deopotriva de cei mari si de cei mici.

 

 

2. Transformers 3: Dark of the Moon

O alta continuare a unei serii de succes, partea a treia din "Transformers" a fost un hit al verii 2011 si nu a reusit sa fie intrecuta decat de celebrul Harry Potter. Incasarile sale au depasit 1,1 miliarde de dolari la nivel global, plansand pelicula pe locul 4 in topul filmelor cu cele mai mari incasari din toate timpurile. Nu este de mirare, asadar, ca vom vedea si partea a patra a francizei "Transformers"!

 

 

3. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Seria "Piratii din Caraibe" a adunat incasari fabuloase de-a lungul timpului, partea a patra contribuind simtitor la veniturile realizate de franciza. Mai precis, "Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi" a adunat, din lumea intreaga, incasari de peste 1 miliard de dolari. De altfel, aceasta suma se apropie de cea pe care partea a doua - "Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest" - a obtinut-o in 2006. Se preconizeaza ca vor mai fi turnate inca doua filme din aceasta serie, din care nu va lipsi carismaticul Johnny Depp in rolul capitanului Jack Sparrow.

 

 

4. Kung Fu Panda 2

La o distanta destul de mare de incasarile obtinute de filmele de pe primele 3 pozitii, se afla continuarea succesului "Kung Fu Panda". Chiar si asa, veniturile realizate de aceasta pelicula animata nu sunt deloc de neglijat: peste 660 milioane de dolari la nivel global. In urma incasarilor obtinute, "Kung Fu Panda 2" a devenit filmul regizat de o femeie cu cel mai mare succes la box office.

 

 

Autor: Dana Saporan

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: filme 2011  succes  INCASARI  FILM 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!