VORBESTE-I DESPRE "SEX" CA SA AUDA...

0 stele

535 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

VORBESTE-I DESPRE 'SEX' CA SA AUDA...
Se spune ca femeile vorbesc mult. Si se mai spune ca barbatii nu asculta. Dar, pe de alta parte, barbatii sunt in permanenta preocupati de sex (asa se spune...). Asadar, daca noi, femeile, am reusi sa vorbim (chiar si mult), dar despre sex, alta ar fi situatia? Poate. Sa facem niste "sapaturi".

"Abia astept sa ajung acasa si sa ma bag in pat..."

Muzica pentru urechile lor... Noi, cele mai putin sexuale, sa vrem sa ajungem repede in pat... Trebuie, insa, sa stim sa alegem momentul oportun si aici ni se recomanda ca momentul cel mai bun pentru a arunca o asemenea "momeala" este o intalnire: receptie, petrecere in familie, iesire in oras cu prietenii (mai ales daca toate acestea sunt la inceput, deci el are ceva de asteptat). Numai la asta se va gandi si ne va atat de recunoscator, incat atunci cand va atinge asternutul ar putea sa ne ofere niste bonusuri pe care altfel ar trebui sa le negociem mult mai greu... Ah, si un sfat in plus: oferta trebuie susurata la ureche pe un ton neutru atunci cand el este implicat intr-o serioasa conversatie despre orice... Ai ocazia sa observi schimbarea la fata...

Nu asa de repede, dragule..."

Ei, barbatii, sunt orientati in principal spre rezultatul final. De aici si problemele. Mai ales daca ai lansat invitatii generoase, ei nu se vor potoli pana cand nu vor obtine EXACT ceea ce vor. Nu ai de ales, trebuie sa-i indrumi spre directia care te ajuta si pe tine sa-ti atingi "obiectivele". Asadar, daca ii spun ce mentionam mai sus el va auzi, cu siguranta: "Las-o mai moale, animalule", ceea ce nu neaparat il va deranja. S-ar putea sa-l faca, insa, sa-si reconsidere pozitia.

"Putem sa incercam si asa..."

O exprimare total nerecomandata. El va intelege: "Nu esti bun de nimic!". Nu exista, insa, modalitate mai buna de a transmite mesajul pe care tu il doresti: vreau si altceva... Insa ei nu au cum sa inteleaga chiar ce spui tu. Singura solutie ar fi sa preiei initiativa si sa-l indrumi spre directia dorita de tine.

"Daca am incerca sa stam asa, iar tu sa..."

Cu cat e mai neobisnuita si mai originala cererea ta (e vorba doar de sex, nu uita!) el o va intelege cuvant cu cuvant chiar asa cum ai transmis-o... In acest caz, poti fi chiar mai explicita. Nu se va supara (poate doar in cazuri extreme).

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: VORBESTE-I  AUDA... 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!