studentie.ro  » cariera » certificari » BRINEL: CERTIFICAT VUE SI MICROSOFT

BRINEL: CERTIFICAT VUE SI MICROSOFT

Publicat: 13 Mar 2007 | Vizualizari: 3228

Brinel
Localitate: Cluj Napoca
Domeniu de invatamant (interes): Informatica
Certificarea este criteriul obiectiv de apreciere a bagajului de cunostinte necesare pentru a face fata problemelor specifice profesiei. Certificarea oferita de o anumita organizatie IT probeaza pregatirea profesionala a unui specialist in domeniul IT si constituie garantia competentei sale in produsele si tehnologiile oferite de acea organizatie.
Obtinerea unei certificari Microsoft ofera garantia cunostintelor si abilitatilor dumneavoastra in utilizarea produselor si tehnologiilor Microsoft. Industria IT, angajatorii, clientii si alte persoane vor recunoaste certificarea dumneavoastra ca Microsoft Certified Professional (MCP) ca fiind un simbol al experientei dumneavoastra. Certificarea Microsoft confirma faptul ca sunteti un profesionist IT si ca aveti abilitatile necesare sa implementati cu succes solutii Microsoft in cadrul organizatiei in care activati sau pentru clientii dumneavoastra.
Iata cateva avantaje:
- recunoasterea cunostintelor si a experientei in ceea ce priveste produsele si tehnologiile Microsoft;
- acces la informatii tehnice si despre produse direct de la Microsoft prin intermediul unui site dedicat MCP, securizat;
- acces la oferte speciale de produse si servicii de la o serie de organizatii prin intermediul site-ului securizat MCP. Unele oferte sunt valabile numai pentru anumite certificari;
- logo si certificat care atesta statutul de MCP;
- invitatii la conferintele Microsoft, la sesiuni de instruire si la evenimente speciale;
- acces la continutul securizat al site-ului Microsoft Certified Professional Magazine Online;
- recunoasterea certificarii dumneavoastra la nivel universitar prin intermediul Excelsior College, o institutie privata, independenta, care ofera ajutor persoanelor angajate, care demonstreaza competente echivalente celor obtinute in urma absolvirii unui colegiu (college) in SUA, pentru a obtine diplome acreditate (accredited college degrees).
Principalele certificari oferite de Microsoft sunt:
- Microsoft Certified Professional (MCP)
- Microsoft Certified System Administrator (MCSA)
- Microsoft Certified Application Developer (MCAD)
- Microsoft Certified Solution Developer (MCSD)
- Microsoft Certified System Engineer (MCSE)
- Microsoft Certified Database Administrator (MCDBA)
- Microsoft Certified Trainer (MCT)
- Microsoft Office User Specialist (MOUS)
- Microsoft Office User Specialist (MOUS) Master Instructor

Prin contractul incheiat intre BRINEL si VUE (Virtual University - Division of NCS), BRINEL a dobandit statutul de VUE Authorized Testing Center. In cadrul acestui centru de testare, pe langa examenele de certificare Microsoft, se pot sustine certificari si pentru urmatoarele firme: Avaya Inc., Brocade, Certified Internet Webmaster, Check Point Technologies, Cisco Systems, CompTIA, Corel, Ericsson, IBM / Lotus / Tivoli, iGeneration, Informix, Intershop Communications, J.E. Edwards, Linux Proffesional Institute, Lucent Technologies, Macromedia, MetaSolv, Novell, PeopleSoft Inc., PTC, Reef, RSA Security, Sair Linux si GNU Certification, Siebel Systems.
Pentru a va putea inscrie la unul sau mai multe dintre examenele organizate prin Centul de testare BRINEL - VUE Authorized Testing Center, va trebui sa completati urmatorul fisier: form_inscriere_examen.doc, sa-l listati, semnati si sa-l trimiteti prin fax la unul din urmatoarele numere de telefon: 0264/414.617 sau 0264/430.285. Fisierul este in format Word si poate fi deschis cu editorul de texte Word for Windows 6.0.
Inscrierea (adica trimiterea fisierului completat pe fax sau incrierea telefonica) trebuie sa aiba loc cu cel putin doua zile inainte de data dorita pentru sustinerea examenului. Plata se face in avans.
Examene de certificare CISCO
Toti absolventii si instructorii din Academiile Cisco din tara care au absolvit patru semestre si au obtinul la sfarsitul fiecarui semenstru un punctaj mai mare de 70%, vor beneficia de o reducere de 50% pentru examenul CCNA. Pentru a beneficia de aceasta reducere, solicitati un voucher de la Academia Cisco pe care ati absolvit-o, inainte de inregistrarea pentru examen.
Pentru mai multe informatii sau sugestii, va rugam sa ne contactati:
Centrul de training BRINEL - Microsoft Certified Partner for Learning Solution
Adresa: B-dul N. Titulescu, Nr. 4, Cluj-Napoca, 3400
Telefon: 0264 414610 sau 430280
Fax: 0264 414617 sau 430285
Persoana de contact: Gabriel Muntean

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-07-02 00:00:00 - 2022-07-19 00:00:00