studentie.ro  » cariera » certificari » CERTICATE LIBI STRAINE ELIBERATE DE CATRE CENTRUL DE LIMBI STRAINE ARIEL

CERTICATE LIBI STRAINE ELIBERATE DE CATRE CENTRUL DE LIMBI STRAINE ARIEL

Publicat: 25 Iul 2007 | Vizualizari: 2306


Centrul de limbi straine ARIEL este o initiativa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti. Echipa noastra cuprinde exclusiv profesori formati la Facultatea de Limbi Straine, cadre universitare, absolventi si cei mai buni studenti din anii terminali. Acestia folosesc o experienta de predare dobandita atat in tara, cat si in strainatate, metode eficiente si stimulante. Acordam o pondere la fel de mare limbilor straine de larga circulatie si limbilor minoritare. Avem un proiect de includere a unor vorbitori nativi in activitatea noastra.

Spre deosebire de alte scoli de predare a limbilor straine, Centrul ARIEL isi face o prioritate din a lucra cu grupe restranse sau individual. Astfel, cursantii nostri beneficiaza de o atentie sporita din partea profesorului, activitatile in grup devin cu adevarat eficiente si comunicarea in cadrul cursurilor este imbunatatita. In acelasi scop sunt folosite testele de evaluare a cursurilor, cuprinzand aprecieri, sugestii sau critici din partea cursantilor. Cursurile pot avea loc la sediul nostru sau al firmei dumneavoastra.

Materialele utilizate in cadrul cursurilor ARIEL sunt ultimele editii ale celor mai prestigioase edituri straine (Macmillan, Heinemann, Cambridge, Hatier etc.) incluzand materiale audio, video si pe CD ROM. Evaluarea finala a cursantilor ia in considerare toate componentele unui curs si se regaseste in calificativul din diploma de participare sau de absolvire, ambele recunoscute de Universitatea din Bucuresti.

STRUCTURA CURSURILOR

Limbile straine predate la Centrul ARIEL sunt engleza, franceza, spaniola, portugheza, italiana, germana, suedeza, olandeza, chineza, japoneza, ceha, poloneza, rusa s.a. O noutate o reprezinta cursurile intensive pentru adulti pe toata perioada verii si cursurile intensive pentru copii si adolescenti organizate pe doua module, in timpul lunii august.Cursurile au loc fie la sediul firmei dumnevoastra, fie in cladirea Facultatii de Limbi Straine din Pitar Mos 7-13.


O grupa de curs cuprinde minimum 5 cursanti si maximum 10. Perioadele de inscriere variaza de la o limba straina la alta, durand, in general, doua saptamani. Inscrierile au loc tot timpul anului.

Structura cursurilor difera in functie de limba , iar durata unui curs complet variaza intre opt luni si doi ani si patru luni. Structura tuturor cursurilor de limbi straine cuprinde un numar de module de 32 de ore. Fiecare modul dureaza 2 luni, iar cursurile se desfasoara in ritm de 2 sedinte a cate 2 ore pe saptamana. Exceptie face cursul de limba engleza, care cuprinde sapte module a cate 64 de ore. La finalul fiecarui modul, cursantii primesc un certificat de participare, in care se precizeaza tipul si durata cursului, precum si calificativul obtinut in urma examenului final si a activitatii din timpul cursului. In urma frecventarii unui curs complet (toate modulele), se elibereaza o diploma de absolvire.

Cursurile de limbi straine pentru admiterea in Facultatea de Limbi si Literaturi Straine sunt structurate pe module de cate saisprezece ore, cuprinzand lectii de pregatire atat de gramatica, cat si de literatura. Daca dupa aceasta perioada, cursantii doresc prelungirea cursului, se poate acorda o extensie.

Cursurile de pregatire pentru examenele Cambridge (First Certificate in English, Certificate in Advanced English si Certificate of Proficiency in English), organizate de Consiliul Britanic, dureaza 3 luni (50 de ore), iar cele pentru examenele TOEFL, organizate de Comisia Fulbright dureaza doua luni (32 de ore).

Cursurile de limba engleza pentru afaceri, de engleza juridica, precum si cele de limba romana pentru straini au aceeasi structura cu cea a cursurilor generale de limba.

In varianta individuala, cursurile se pot desfasura in acelasi ritm, la sediul nostru sau al firmei cursantului.

Adresa Str. Pitar Mos, nr. 7-13, Sector 1

Tel. 210.87.85

Fax: 210.48.44

Email
centrulariel2002@yahoo.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-24 00:00:00 - 2022-02-10 00:00:00