studentie.ro  » cariera » certificari » CERTIFICARE IN MANAGEMENTUL SERVICIILOR IT: IT PROFESSIONALS SRL

CERTIFICARE IN MANAGEMENTUL SERVICIILOR IT: IT PROFESSIONALS SRL

Publicat: 19 Iul 2007 | Vizualizari: 4032


ITIL este, de facto, o colectie de bune practici in Managementul Serviciilor IT (ITSM) si care se impune ca un standard international in aceasta arie. IT Infrastructure Library (ITIL) contine o descriere amanuntita a proceselor implicate in managementul Infrastructurii IT. ITIL este relevant pentru oricine este implicat in furnizarea sau in asigurarea suportului serviciilor IT. Fie sunteti implicat in managementul de zi cu zi al serviciilor IT, fie sunteti sunteti implicat in stabilirea si personalizarea acestor procese, ITIL va poate ajuta sa aplicati standarde de buna practica ("best practice") pentru serviciile de IT furnizate sau pentru asigurarea suportului acestor servicii.

ITIL a devenit un standard global si castiga rapid adepti peste tot in lume. Chiar de la inceput certificarea profesionala a fost un element cheie in abordarea ITIL.


IT Infrastructure Library ® este marca inregistrata a Office of Government Commerce

Cerificari curente ITIL:

Astazi, candidatii pot absolvi cursuri si examinari care conduc la certificare pe 3 nivele:

• Foundation

• Practitioner

• Manager

Profilul companiei

Compania IT Professionals si-a inceput activitatea in vara anului 2006 din intiativa unui grup format din 4 specialisti romani de IT, specialisti formati si educati in mediu corporate, cu o indelugata activitate profesionala cuprinsa intre 5 si 14 ani in IT, la cel mai inalt nivel de performanta.

Compania are competente si se va specializa in trei domenii, repesctiv:

• Educatie IT

• Consultanta concentrata pe domeniile de Securitate IT , IT Governance, ITIL/IT Service Management, IT Best Practice, IT Project Management, Pen Testing

• Servicii IT operationale complete

ITAcademy este numele sub care compania va desfasura activitati de educatie specializata in IT. Primele produse asimilate de ITAcademy si oferite pietei educationale de IT din Romania, fac parte din portofoliul de produse si certificari ITIL, acreditate EXIN, ale companiei olandeze ITPreneurs. ITAcademy isi propune ca pana la sfarsitul anului 2006 sa asimileze intregul portofoliu de produse ITPreneurs (BS15000/ISO20000, Cobit, MOF), precum si lansarea a inca 2 produse educationale de inalta specializare IT.

IT Professionals SRL: Str M. Cioranu, Nr 4, Bucuresti, Sector 5

Telefon: +40 744 276 515

Adresa de e-mail: Office@ITAcademy.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-24 00:00:00 - 2022-02-19 00:00:00