CERTICARARI LIMBI STRAINE ACORDATE DE INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC)

Publicat: 25 Iul 2007 00:00


Odata cu momentul integrarii, trebuie sa facem fata, cu totii, schimbarilor ce apar.

Intr-o economie ce trece dincolo de granitele teritoriale, marea provocare este de a putea concura, de la egal la egal, cu standardul inalt de profesionalism si calitate al Uniunii Europene si de a profita pe deplin de noile oportunitati ce apar: un loc de munca mai bun, un salariu mai bun, un nivel de viata mai ridicat!

Pentru aceasta, dincolo de progresul tehnologic, trebuie sa gasim ACUM cele mai bune solutii pentru a avea succes intr-o economie cu o dinamica spectaculoasa.


O reteta magica nu exista. Exista insa cateva „ingrediente” fara de care succesul nostru in Uniunea Europeana nu poate exista:

• cunoasterea unei limbi de circulatie internationala;

• bune abilitati de utilizare a calculatorului;

• calificare profesionala.

Este timpul sa actionati! Este timpul sa va pregatiti pentru a raspunde afirmativ tuturor acestor provocari, pentru ca numai un om instruit este un om puternic!

Instruiti-va alaturi de EUROCOR - Institutul European de Cursuri prin Corespondenta. Veti beneficia astfel de o metoda de studiu simpla si eficienta cu rezultate demonstrate in numerose tari europene. Si in Romania peste 120.000 de cursanti au studiat pana acum cel putin unul dintre cursurile noastre de limbi straine, calculatoare, profesionale sau hobby. Iar, motivele ce i-au determinat sa faca aceasta alegere nu sunt putine!

... EUROCOR este filiala a SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC), cu sediul central in Olanda, cel mai mare institut de educatie prin corespondenta din Europa, prezent in 10 tari din Europa si Asia. In prezent, mai mult de 750.000 de cursanti activi primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora este realizata permanent cu ajutorul specialistilor in domeniu.

... Materialele noastre de curs sunt special concepute pentru studiul individual, caracterul lor permitandu-va obtinerea unor rezultate vizibile inca de la primele lectii. Dincolo de caracterul teoretic, cursurile beneficiaza de numeroase exercitii si exemple care permit aplicarea imediata in practica a cunostintelor asimilate.

... Veti putea invata acasa, in ritmul dumneavoastra propriu, in cele mai convenabile momente, fara sa pierdeti timpul cu deplasari inutile la salile de curs.

... In plus, pe toata durata studiului va veti putea bucura de sprijinul si indrumarea unui profesor personal.

... Un sistem de plata avantajos si flexibil va permite sa faceti aceasta investitie in viitorul dumneavostra la costuri atragatoare.

Nu pierdeti ocazia de a profita pe deplin de integrarea europeana! Acum educatia va poate schimba viata! Succesul bate la usa dumneavoastra! De ce sa nu-i deschideti chiar ACUM?

Telefon:

021-33 225 33

021-33 225 32

031-40 11 620

031-40 11 621

Tel.Connex: 0723 509 099

Tel.Orange: 0742 135 333

Fax: 021-33 225 30

Program: luni-vineri: 8.00 - 20.00

sambata: 9.00 - 14.00

Adresa: Soseaua Oltenitei nr. 35-37, cod 041293, sector 4, Bucuresti, CP 61-15, cod 041293, Bucuresti

e-mail:
contact@eurocor.ro
Trebuie sa citesti

Cum sa te organizezi de acasa pentru a invata eficient
Cum sa te organizezi de acasa pentru a invata eficient

In actualul context pandemic, ca student esti pus intr-o ipostaza total noua, atipica si, din pacate, altii nu au experimentat aceasta situatie pentru a te putea ghida. Cu siguranta ti-ai imaginat studentia altfel decat stand in casa sau in camera de camin, in fata unui laptop, ci avand multe

Tot ce trebuie sa stii despre cazarea cu mic dejun, demipensiune sau all inclusive
Tot ce trebuie sa stii despre cazarea cu mic dejun, demipensiune sau all inclusive

Călătoriile sunt, pentru orice student, o modalitate extraordinară de a-și îmbogăți experiențele, de a învăța ceva nou sau de a se relaxa după stresul acumulat cu învățatul și examenele. Însă, de multe ori,

Cum te pot ajuta statisticile sa realizezi predictii sportive
Cum te pot ajuta statisticile sa realizezi predictii sportive

Românii iubesc fotbalul și, mai ales, pariurile sportive. Nu există casă unde să nu se discute despre fotbal, să se contrazică sau să se uite la meciuri măcar o persoană. Fotbalul este un fel de sport național pe care românii îl

Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel
Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel

Daca esti student, ai ratat la cateva sutimi bursa de studiu, iar banii trimisi de parinti nu iti sunt suficienti, atunci e bine sa iei in serios perspectiva de a-ti suplimenta veniturile. Cu toate acestea, elimina din start posibilitatea de a te angaja pe timp de noapte pentru ca te vei epuiza

Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?
Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?

Stocarea în cloud câștigă popularitate în rândul persoanelor care sunt deschise tehnologiilor moderne. Utilizarea abilă a platformei Google Cloud reprezintă o tendință globală în industria IT. Din păcate, doar câțiva dintre

Teste Online

Difractia luminii

Difractia luminii

mai multe »