studentie.ro  » cariera » certificari » CERTIFICAT CAMBRIDGE - CURSURI SIMULARE

CERTIFICAT CAMBRIDGE - CURSURI SIMULARE

Publicat: 09 Mar 2007 | Vizualizari: 4309


Road Language Centre

Localitate: Bucuresti

Domeniu de invatamant (interes): Limbi Straine

Road Language Centre ofera cursuri pregatitoare cu simulari complete pentru examenele Cambridge: FCE (First Certificate in English), CAE (Certificate in Advanced English), CPE (Certificate in Proficiency in English) Business English Certficate (BEC). Fiecare examen cuprinde cinci lucrari separate: Reading, Writing, Use of English, Listening, Speaking.

Cursurile sunt concepute pentru a oferi o pregatire intensiva in vederea succesului la examinarea Cambridge. Admiterea la curs se va face dupa o testare initiala si dupa stabilirea obiectivelor fiecarui cursant. Acest test initial dureaza intre 45 minute si 2 ore si cuprinde o testare scrisa si un interviu cu un profesor pentru stabilirea obiectivelor si pentru evaluarea competentelor de exprimare orala.

Cursul se axeaza pe:

- tipuri de exercitii si cerinte care apar in cele 5 parti ale examenului

- insusirea strategiilor de abordare si rezolvare a cerintelor

- tehnici de rezolvare pentru a va incadra in timpul alocat fiecarei parti

Cursurile se organizeaza pe module intensive, standard sau extinse in functie de solicitari. Fiecare modul de curs contine cel putin 2 sesiuni de simulare complete pentru cele 5 lucrari ale examenului plus testarea initiala si testul final. Fiecare cursant primeste suportul de curs - un manual special si un caiet de exercitii. Sesiunile de simulare vor ajuta la pregatirea in mod real pentru situatia de examinare.De asemenea, modulele RLC sunt astfel organizate incat sa participati la examen imediat ce ati incheiat cursul. O grupa de cursanti va contine maxim 8 persoane.

Programul va fi intens si va necesita studiu in particular, pe langa cursurile sustinute la centru. Fiecare cursant va primi sfaturi educationale in privinta caror lucrari din cele cinci va trebui sa se concentreze mai mult pentru a sustine examenul cu succes si va avea acces la toate resursele centrului pentru pregatire – dictionare, gramatici, literatura.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-07-02 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00