studentie.ro  » cariera » certificari » INTELPROF Training Centre: CERTIFICAT VUE SI MICROSOFT

INTELPROF Training Centre: CERTIFICAT VUE SI MICROSOFT

Publicat: 13 Mar 2007 | Vizualizari: 2623

INTELPROF Training Centre
Localitate: Bucuresti
Domeniu de invatamant (interes): Informatica
INTELPROF este un centru de instruire dedicat elitei profesionistilor in tehnologia informatiei, distins de Microsoft cu premiile:
- 'PREMIUL DE EXCELENTA pentru rezultate deosebite in activitatea de training' (in anii 2005 si 2004)
- 'THE BEST Microsoft Certified Technical Education Center' (2003)
Situat intr-un modern centru de afaceri aflat in inima Bucurestiului, centrul de instruire INTELPROF este primul din Romania care ofera cursantilor conditii de pregatire la nivelul standardelor internationale, gratie echipamentelor performante, a experientei trainerilor si a atentiei deosebite acordate calitatii procesului de pregatire.
Adresa: Bucuresti – Centrul de training INTELPROF – Union Business Center II (Motorola Building), Etaj 3, str. Stirbei Voda, Nr. 26-28 (in zona Sala Palatului).
Instructori:
- Gheorghe Dobrea - pentru cursurile de Network Infrastructure, Security, Internet Services, Management, Collaboration & Messaging. A promovat 25 examene Microsoft si detine certificarile MCSE pentru Windows NT, 2000, 2003 (Early Achiever), MCSA, MCDBA, Security+, PMP (Project Management Professional) . Este Microsoft Most Valuable Professional (MVP) pentru Windows Security. Speaker la conferintele TechNET si Microsoft Summit organizate in Romania, MCT proctor la IT Forum 2004 Copenhagen si TechED US 2005-Orlando, ATE Expert la TechEd 2005 Amsterdam, IT Forum 2005 si 2006 - Barcelona, Technical Learning Guide la TechED 2006 Boston
- Angela Dobrea - pentru cursurile adresate dezvoltatorilor, database management si project management. Microsoft Certified Trainer din 1998, detine certificarile MCSD, MCDBA, MCSE (pentru Windows NT, 2000, 2003), MCSA, PMP (Project Management Professional) . Este Microsoft Most Valuable Professional (MVP) pentru SQL Server. Speaker la conferintele TechNET si MSDN organizate in Romania, MCT proctor la TechED US 2005 -Orlando si PDC 2005 - Los Angeles, ATE Expert la TechEd 2005 - Amsterdam si 2006-Barcelona, Technical Learning Guide la TechED 2006 Boston
Ambii detin o experienta profesionala indelungata in IT training ( au inceput cariera didactica universitara in anii '80), au urmat numeroase programe de specializare in USA si Europa Occidentala si se numara printre cei mai cunoscuti traineri Microsoft din intreaga lume. In afara activitatii de training, desfasoara activitate de audit si consultanta pentru companii romanesti si straine.
Manuale / suport de curs: ca suport principal de curs se folosesc Student Kit-uri originale Microsoft (in limba engleza) care raman in posesia cursantilor. Aceste kit-uri contin manualele tiparite si CD-uri cu laboratoare & versiuni de evaluare pentru produse software. Suplimentar, cursantii au acces la cele mai recente lucrari de specialitate (Microsoft Press si alte edituri, TechNet, MSDN Universal etc).
In mod obisnuit, cursurile se predau in limba romana, materialele de curs (documentatia) si software-ul utilizat fiind in limba engleza. La cerere, cursurile se pot desfasura in limbile engleza sau germana, sub rezerva completarii unei grupe de studiu (8-10 persoane) cu aceiasi optiune.
Fiecare absolvent al cursurilor MOC primeste DIPLOMA MICROSOFT care atesta finalizarea cursului.
Dotarea tehnica a centrului de instruire INTELPROF este corespunzatoare cerintelor impuse de Microsoft pentru centrele de training autorizate. Statiile de lucru individuale folosite pentru practica sunt masini puternice, cu ultimele modele de procesoare, avand 1-2 GB RAM si monitoare TFT. Salile de curs, situate intr-o moderna cladire de birouri clasa A sunt confortabile, climatizate si echipate cu mijloace moderne de prezentare.
Fiecare absolvent beneficiaza de consultatii gratuite in perioada de pregatire pentru examenul aferent cursului urmat.
Programul zilnic de desfasurare este 9,30-17,30 , cu posibilitatea prelungirii in functie de ritmul parcurgerii programei. Dupa orele de curs, studentii pot efectua in continuare practica individuala in cadrul centruluI.
Sunt incluse in pretul cursurilor: masa de pranz (la restaurantul 'La Mama', langa Ateneu), cafea si apa minerala in pauze, rechizite.
Cursantii beneficiaza de acces la Internet, iar detinatorii de notebook-uri se pot conecta la Internet si prin reteaua wireless interna.
Plata cursurilor se efectueaza anticipat. In acest sens va rugam sa ne transmiteti via fax sau prin posta , la inscriere, o comanda scrisa emisa de firma platitoare care sa contina obligatoriu urmatoarele date: denumirea firmei , cod fiscal (CUI), adresa, cont si banca. In saptamana premergatoare cursului veti primi via email sau fax o factura proforma. Dupa confirmarea platii, veti primi factura fiscala.
In cazul renuntarii la participare, se percepe o taxa administrativa de 15% din contravaloarea cursului daca aceasta intervine la mai putin de sapte zile inaintea inceperii cursului. Daca renuntarea intervine la mai putin de doua zile pana inceperea cursului, contravaloarea cursului trebuie platita integral. In cazul neparticiparii la curs in seria planificata din motive bine intemeiate, reprogramarea participarii intr-o serie ulterioara este posibila in limita locurilor disponibile.
Costul examenelor aferente nu este inclus in pretul cursurilor, exceptie facand anumite promotii.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00