Concursul de fotografie "Instantanee FotoSensibile"

Publicat: 07 Sep 2010 00:00

Concursul se adreseaza tuturor celor pasionati de fotografie, profesionisti si neprofesionisti, sensibili la detaliile fine ale naturii. Inscrierile sunt acceptate in perioada: 10 septembrie – 30 octombrie 2010. Desemnarea castigatorilor: 10 noiembrie 2010.

Inscrierea in concurs

Pentru a va inscrie in concurs si a beneficia de acces gratuit si de exceptarea de la plata taxei foto in Gradina Botanica „Dimitrie Branza” a Universitatii din Bucuresti, sunteti invitati sa completati formularul de mai jos si sa il trimiteti la adresa: instantanee.fotosensibile@gmail.com .

Formular:

Nume/Prenume:

Telefon:

Email:

Desfasurarea concursului

Competitia fotografica se va desfasura exclusiv pe pagina de Facebook a Gradinii Botanice.

Pentru a intra in competitie, fotografiile trebuie sa fie trimise prin email, la adresa: instantanee.fotosensibile@gmail.com, in perioada 10 septembrie – 30 octombrie 2010. Fiecare participant poate trimite maxim 3 fotografii.

Fiecare fotografie trebuie sa fie insotita de o scurta descriere (titlu), precum si de data si locul exact din Gradina unde a fost surprinsa.

Fotografiile vor fi postate de administratorii concursului pe pagina de Facebook a Gradinii in termen de 48 de ore de la primirea acestora pe adresa de email.

Jurizarea concursului

Jurizarea concursului se va desfasura in doua etape:

Etapa 1 – in functie de numarul voturilor acordate de fanii paginii de Facebook in perioada 10 septembrie – 30 octombrie 2010, vor fi selectate fotografiile semifinaliste, in numar de 15 (nu mai mult de o fotografie pentru un participant).

Etapa 2 – un juriu format din reprezentantii Gradinii Botanice Bucuresti, Alpha Bank si F64, ii va desemna dintre semifinalisti pe ocupantii locurilor 1, 2 si 3, pana pe 10 noiembrie 2010.

Premii

Cei 15 semifinalisti vor beneficia de acces gratuit in Gradina Botanica Bucuresti timp de 1 an.

Cele 15 fotografii semifinaliste vor fi postate pe site-ul Gradinii Botanice Bucuresti si vor constitui o expozitie ce urmeaza se fie vernisata in incinta Gradinii Botanice Bucuresti dupa desemnarea castigatorilor.

Ocupantii locurilor 1, 2 si 3 vor castiga premii oferite de F64 Studio:

Premiul I: o camera compacta CANON

Premiul al II-lea: un cupon in valoare de 150 lei + acces gratuit la un seminar foto organizat de F64

Premiul al III-lea: un cupon in valoare de 50 lei + acces gratuit la un seminar foto organizat de F64

ALTE ASPECTE ALE REGULAMENTULUI

Sunt acceptate exclusiv fotografii digitale, la o rezolutie de 300 dpi. Nici o aplicatie sub forma printata nu va fi acceptata, concursul desfasurandu-se exclusiv online.

Fotografiile inscrise in concurs trebuie sa fie facute la Gradina Botanica Bucuresti, indicandu-se data si locul exact din Gradina unde au fost facute.

Fotografiile semifinaliste devin proprietatea Gradinii Botanice, care le va posta pe site-ul sau oficial si le va folosi in cadrul diverselor materiale de promovare.

Nu exista limita de varsta pentru participanti.

Votingul online se va desfasura in perioada 10 septembrie – 30 octombrie 2010, urmand ca jurizarea fotografiilor semifinaliste sa aiba loc pana pe 10 noiembrie 2010.

Este acceptat un singur vot / fotografie pentru fiecare utilizator.

Sursa: Unibuc

Trebuie sa citesti

Metodele eficiente care te tin in siguranta cand pleci la drum lung
Metodele eficiente care te tin in siguranta cand pleci la drum lung

Fie ca trebuie sa te deplasezi in vacanta, in afara orasului sau sa iti vizitezi rudele si sa pleci la drum lung, trebuie sa te pregatesti din toate punctele de vedere, ca sa ajungi cu bine la destinatie. Deci, ai nevoie de cateva masuri de precautie, in timp ce tii cont de anumite aspecte

Abilitatile sociale sunt un avantaj la angajare. Tu le ai?
Abilitatile sociale sunt un avantaj la angajare. Tu le ai?

Abilitatle sociale, cunoscute, de asemenea, si ca soft skills , au devenit din ce in ce mai importante pentru companiile mari, dar nu numai, atat in ceea ce priveste procesul de recrutare, cat si in cel de perfectionare a angajatilor.  Din pacate, aceste abilitati, pe care doar o mica parte

TOP 5 curiozitati din spatele unui calculator
TOP 5 curiozitati din spatele unui calculator

Calculatorul este un device indispensabil in zilele noastre. Tehnologia a avansat atat de mult, incat poti face aproape orice din spatele unui calculator, in orice colt al lumii te-ai afla. Copil, adolescent sau adult, toti oamenii traiesc intr-o era a vitezei, in care internetul a luat mare

Cum sa ai o viata plina de adrenalina ca student, fara sa ai nevoie de multi bani
Cum sa ai o viata plina de adrenalina ca student, fara sa ai nevoie de multi bani

Daca esti student, probabil nici nu ai mai simtit cat de palpitanta si plina de provocari e aceasta perioada, avand in vedere contextul pandemic actual care a schimbat fundamental modul de viata al tuturor. In aceste conditii, e si normal sa fii mai mult decat entuziasmat de ridicarea multor

Aspectele importante de care sa tii cont dupa ce vei absolvi facultatea
Aspectele importante de care sa tii cont dupa ce vei absolvi facultatea

Facultatea reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade din viata oricarui tanar. Chiar daca presiunea sesiunilor te apasa si trebuie sa pui burta pe carte, ai la dispozitie foarte multe oportunitati ca sa te distrezi si sa traiesti clipa. Totusi, pentru ca nu vei fi student toata viata,

Teste Online

Mari personalitati !!!

Test de cultura generala !!!

mai multe »

Calculator Sarcina