IAA Young Professionals te trimite la Congresul Mondial IAA de la Moscova!

Publicat: 08 Apr 2010 00:00

In perioada 12-14 mai 2010, International Advertising Association (IAA) organizeaza la Moscova cea de-a 42 editie a Congresului sau Mondial. Cu aceasta ocazie, IAA Young Professionals (IAA YP) si IAA Romania trimit la eveniment un tanar profesionist din industria romaneasca de marketing si comunicare, in cadrul unei excursii de cinci stele.


„IAA YP te trimite la Moscova“ este un concurs adresat tuturor tinerilor din domeniul marketingului si publicitatii, care isi doresc sa intre in contact cu personalitati de renume din advertising si, in acelasi timp, sa descopere una dintre cele mai spectaculoase capitale europene - Moscova. Participantii trebuie sa aiba varsta maxima de 30 de ani si sa studieze sau sa lucreze in domenilui MarComm-ului.


Participarea consta in trimiterea unui eseu pe tema “Cum poate industria de MarComm sa salveze lumea avand in vedere provocarile cu care se confrunta in prezent?” si in completarea Chestionarului IAA YP. Scopul acestuia este sa ia pulsul industriei romanesti de publicitate, identificand dorintele si nevoile tinerilor din domeniu. Eseul nu trebuie sa depaseasca 4.000 de caractere si trebuie trimis la adresa de email: anamaria.triscau@iaa.ro, pana la data de 18 Aprilie 2010.


Anul acesta, Congresul Mondial IAA puncteaza sferele de interes pentru 2010: provocarile marketing-ului, influenta mediului digital asupra consumatorilor si modelul de business ideal.


Concursul „IAA YP te trimite la Moscova“ este organizat de IAA Young Professionals in colaborare cu IAA Romania si sponsorizat de www.studentbank.ro de la Raiffeisen Bank Romania.


Evenimentul este sustinut de IQADS Kadett.
IAA asigura transportul si cazarea in Moscova si faciliteaza invitatia pentru viza, insa nu se ocupa si de obtinerea ei.
Pentru mai multe detalii despre eveniment, va rugam accesati sectiunea speciala www.iaa.ro/moscova.


International Advertising Association este un parteneriat strategic unic, care apara interesele comune ale tuturor disciplinelor din intregul spectru al comunicarilor de marketing – de la agentii de publicitate pana la companii mass-media, agentii si firme de marketing direct, cat si ale practicantilor individuali.

IAA Young Professionals este un program al International Advertising Association ce reuneste tineri profesionisti sub 26 de ani sau studenti in ani terminali, atrasi de pasiunea comuna pentru domeniul marketingului si comunicarii.


Trebuie sa citesti

Metodele eficiente care te tin in siguranta cand pleci la drum lung
Metodele eficiente care te tin in siguranta cand pleci la drum lung

Fie ca trebuie sa te deplasezi in vacanta, in afara orasului sau sa iti vizitezi rudele si sa pleci la drum lung, trebuie sa te pregatesti din toate punctele de vedere, ca sa ajungi cu bine la destinatie. Deci, ai nevoie de cateva masuri de precautie, in timp ce tii cont de anumite aspecte

Abilitatile sociale sunt un avantaj la angajare. Tu le ai?
Abilitatile sociale sunt un avantaj la angajare. Tu le ai?

Abilitatle sociale, cunoscute, de asemenea, si ca soft skills , au devenit din ce in ce mai importante pentru companiile mari, dar nu numai, atat in ceea ce priveste procesul de recrutare, cat si in cel de perfectionare a angajatilor.  Din pacate, aceste abilitati, pe care doar o mica parte

TOP 5 curiozitati din spatele unui calculator
TOP 5 curiozitati din spatele unui calculator

Calculatorul este un device indispensabil in zilele noastre. Tehnologia a avansat atat de mult, incat poti face aproape orice din spatele unui calculator, in orice colt al lumii te-ai afla. Copil, adolescent sau adult, toti oamenii traiesc intr-o era a vitezei, in care internetul a luat mare

Cum sa ai o viata plina de adrenalina ca student, fara sa ai nevoie de multi bani
Cum sa ai o viata plina de adrenalina ca student, fara sa ai nevoie de multi bani

Daca esti student, probabil nici nu ai mai simtit cat de palpitanta si plina de provocari e aceasta perioada, avand in vedere contextul pandemic actual care a schimbat fundamental modul de viata al tuturor. In aceste conditii, e si normal sa fii mai mult decat entuziasmat de ridicarea multor

Aspectele importante de care sa tii cont dupa ce vei absolvi facultatea
Aspectele importante de care sa tii cont dupa ce vei absolvi facultatea

Facultatea reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade din viata oricarui tanar. Chiar daca presiunea sesiunilor te apasa si trebuie sa pui burta pe carte, ai la dispozitie foarte multe oportunitati ca sa te distrezi si sa traiesti clipa. Totusi, pentru ca nu vei fi student toata viata,

Teste Online

Comunica liber

Comunica liber.Nu fi suparat.Ai cu cine comunica

mai multe »

Calculator Sarcina