INCUBATORUL DE CONDEIE organizeaza primul atelier de scriere creativa pe 23 octombrie

Publicat: 19 Oct 2010 00:00

AdLittera Project impreuna cu Fundatia Calea Victoriei organizeaza primul atelier de scriere creativa din cadrul concursului national de creatie literara INCUBATORUL DE CONDEIE pe 23 octombrie la cafeneaua Has Has din Bucuresti.

Accesul la atelier este liber in limita celor 15 locuri disponibile. Douasprezece dintre locuri sunt alocate concurentilor inscrisi in concursul INCUBATORUL DE CONDEIE, acestia urmand sa fie selectati in functie de raspunsul pe care il vor da la intrebarea ‘Cum iti vine inspiratia sa sa scrii?’.

Celelalte trei locuri la atelier sunt scoase la concurs pe pagina Facebook a AdLittera Project. Cele mai creative trei raspunsuri la intrebarea ‘Ce simti cand scrii?’ vor castiga. Concursul se incheie pe 20 octombrie la ora 23.59 iar castigatorii vor fi anuntati pe 21 octombrie.

Atelierul invita la explorarea imaginatiei concomitent cu invatarea tehnicilor de scriere creativa prin exercitii ce imbina ludicul cu coerenta. Lectorul este Mario Barangea, doctorand al Facultatii de Filosofie din cadrul Universitatii Bucuresti.

Atelierul din 23 octombrie este primul dintr-o serie de evenimente similare dedicate scrierii creative ce vor fi organizate de AdLittera Project impreuna cu Fundatia Calea Victoriei pana la finalul lunii noiembrie.
Inscrierile in concursul de creatie literara INCUBATORUL DE CONDEIE continua pana pe 31 octombrie. In primele 2 saptamani de concurs s-au inregistrat peste 300 de creatii inscrise de 90 de concurenti.

INCUBATORUL DE CONDEIE vine in sprijinul scriitorului amator din Romania, ii ofera spatiul unde sa-si afirme aptitudinile literare dar, mai ales, ii recompenseaza talentul. Concursul este organizat de Adlittera Project si urmareste sa creasca interesul pentru cultura, educand tinerii prin lectura si creandu-le un spatiu alternativ si apropiat de gustul lor pentru a se exprima liber.

Studentie.ro este partener media al evenimentului.

Trebuie sa citesti

Metodele eficiente care te tin in siguranta cand pleci la drum lung
Metodele eficiente care te tin in siguranta cand pleci la drum lung

Fie ca trebuie sa te deplasezi in vacanta, in afara orasului sau sa iti vizitezi rudele si sa pleci la drum lung, trebuie sa te pregatesti din toate punctele de vedere, ca sa ajungi cu bine la destinatie. Deci, ai nevoie de cateva masuri de precautie, in timp ce tii cont de anumite aspecte

Abilitatile sociale sunt un avantaj la angajare. Tu le ai?
Abilitatile sociale sunt un avantaj la angajare. Tu le ai?

Abilitatle sociale, cunoscute, de asemenea, si ca soft skills , au devenit din ce in ce mai importante pentru companiile mari, dar nu numai, atat in ceea ce priveste procesul de recrutare, cat si in cel de perfectionare a angajatilor.  Din pacate, aceste abilitati, pe care doar o mica parte

TOP 5 curiozitati din spatele unui calculator
TOP 5 curiozitati din spatele unui calculator

Calculatorul este un device indispensabil in zilele noastre. Tehnologia a avansat atat de mult, incat poti face aproape orice din spatele unui calculator, in orice colt al lumii te-ai afla. Copil, adolescent sau adult, toti oamenii traiesc intr-o era a vitezei, in care internetul a luat mare

Cum sa ai o viata plina de adrenalina ca student, fara sa ai nevoie de multi bani
Cum sa ai o viata plina de adrenalina ca student, fara sa ai nevoie de multi bani

Daca esti student, probabil nici nu ai mai simtit cat de palpitanta si plina de provocari e aceasta perioada, avand in vedere contextul pandemic actual care a schimbat fundamental modul de viata al tuturor. In aceste conditii, e si normal sa fii mai mult decat entuziasmat de ridicarea multor

Aspectele importante de care sa tii cont dupa ce vei absolvi facultatea
Aspectele importante de care sa tii cont dupa ce vei absolvi facultatea

Facultatea reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade din viata oricarui tanar. Chiar daca presiunea sesiunilor te apasa si trebuie sa pui burta pe carte, ai la dispozitie foarte multe oportunitati ca sa te distrezi si sa traiesti clipa. Totusi, pentru ca nu vei fi student toata viata,

Teste Online

Clarviziune

Cu ajutorul acestui test veti afla daca dispuneti de abilitati de clarvazator,adica daca puteti prezice corect evenimente viitoare.

mai multe »

Calculator Sarcina