Junior PR Award premiaza performanta si creativitatea tinerilor comunicatori

Publicat: 09 Sep 2010 00:00

Forum for International Communications ii invita pe viitorii specialisti in PR sa participe la a cea de-a opta editie a competitiei Romanian PR Award, sectiunea Junior. inscrierile se fac pana la data de 14 septembrie 2010.

Junior PR Award continua un proiect devenit traditie, incurajand profesionalismul si creativitatea studentilor care aspira la o cariera in domeniul relatiilor publice.

inscrierea se face gratuit si consta in conceperea unui campanii de PR, de maximum 1.000 de cuvinte, in limbile romana si engleza. Studentii au deplina libertate in alegerea temei campaniei, dar trebuie sa identifice probleme sau oportunitati reale, pentru clienti reali (companii, ONG-uri, institutii de stat etc.). Vor fi apreciate acele proiecte cu obiective bine definite si masurabile, cu indicatori de evaluare, care vor reusi sa echilibreze planificarea si cercetarea cu creativitatea. Lucrarile pot fi realizate fie individual, fie in grupe de pana la 4 membri, limita de varsta fiind de 25 de ani.

Cele mai bune proiecte vor fi premiate in cadrul Galei PR Award, in data de 6 Octombrie 2010, la Palatul Parlamentului. Echipele finaliste vor obtine din partea organizatorilor stagii de practica in domeniul PR si carti de specialitate oferite de editura Publica. in plus, primii trei clasati vor putea participa gratuit la cursul "Cum ne promovam prin marketing online", oferit de EXEC-EDU, o companie ASEBUSS si unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta din Romania.

in afara premiilor acordate de juriul international al competitiei, compania MOL Romania va oferi "Premiul ecoMOL pentru excelenta in comunicarea de mediu".

Mai multe detalii privind criteriile de jurizare si inscrierea pe: http://www.praward.ro/pr-award/junior-pr-award.html

Cea de-a 8-a editie a Romanian PR Week se va desfasura la Parlatul Parlamentului, in perioada 5-7 Octombrie. Festivitatea de premiere PR Award Gala Night va avea loc in seara zilei de 6 Octombrie.


Despre organizator
Forum for International Communications este o organizatie non-guvernamentala care cultiva in mediul comunicatorilor profesionisti standardele etice si de performanta ale profesiei de relatii publice. Fundatia organizeaza din 2003 competitia Romanian PR Award si evenimentul Romanian PR Week, impuse drept cele mai importante evenimente de recunoastere a excelentei in domeniul comunicarii de afaceri din Romania. Cu sprijinul US Institute for Public Relations, fundatia a implementat in 2009 cercetarea nationala "Media Transparency and Media Practices in Romania" si deruleaza in prezent o serie de programe educationale, prelegeri si dezbateri publice, cursuri si training-uri de formare profesionala si o serie de intalniri informale intre profesionistii domeniului. in martie 2006, fundatia a initiat programul CSR Romania cu scopul de a promova bunele practici in domeniul responsabilitatii sociale corporatiste. in aprilie 2009, Forum a lansat portalul de resurse PR Romania.

EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta din Romania. Creat de ASEBUSS in 2005, EXEC-EDU ofera astazi cel mai diversificat portofoliu de programe de dezvoltare manageriala din Romania - peste 40, de la module intensive la programe complexe, de 4-9 luni si cursuri adaptate pentru companii. Este partener pe viata in educatia manageriala pentru peste 4000 de manageri si antreprenori, la dezvoltarea carora a contribuit.


Trebuie sa citesti

Metodele eficiente care te tin in siguranta cand pleci la drum lung
Metodele eficiente care te tin in siguranta cand pleci la drum lung

Fie ca trebuie sa te deplasezi in vacanta, in afara orasului sau sa iti vizitezi rudele si sa pleci la drum lung, trebuie sa te pregatesti din toate punctele de vedere, ca sa ajungi cu bine la destinatie. Deci, ai nevoie de cateva masuri de precautie, in timp ce tii cont de anumite aspecte

Abilitatile sociale sunt un avantaj la angajare. Tu le ai?
Abilitatile sociale sunt un avantaj la angajare. Tu le ai?

Abilitatle sociale, cunoscute, de asemenea, si ca soft skills , au devenit din ce in ce mai importante pentru companiile mari, dar nu numai, atat in ceea ce priveste procesul de recrutare, cat si in cel de perfectionare a angajatilor.  Din pacate, aceste abilitati, pe care doar o mica parte

TOP 5 curiozitati din spatele unui calculator
TOP 5 curiozitati din spatele unui calculator

Calculatorul este un device indispensabil in zilele noastre. Tehnologia a avansat atat de mult, incat poti face aproape orice din spatele unui calculator, in orice colt al lumii te-ai afla. Copil, adolescent sau adult, toti oamenii traiesc intr-o era a vitezei, in care internetul a luat mare

Cum sa ai o viata plina de adrenalina ca student, fara sa ai nevoie de multi bani
Cum sa ai o viata plina de adrenalina ca student, fara sa ai nevoie de multi bani

Daca esti student, probabil nici nu ai mai simtit cat de palpitanta si plina de provocari e aceasta perioada, avand in vedere contextul pandemic actual care a schimbat fundamental modul de viata al tuturor. In aceste conditii, e si normal sa fii mai mult decat entuziasmat de ridicarea multor

Aspectele importante de care sa tii cont dupa ce vei absolvi facultatea
Aspectele importante de care sa tii cont dupa ce vei absolvi facultatea

Facultatea reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade din viata oricarui tanar. Chiar daca presiunea sesiunilor te apasa si trebuie sa pui burta pe carte, ai la dispozitie foarte multe oportunitati ca sa te distrezi si sa traiesti clipa. Totusi, pentru ca nu vei fi student toata viata,

Teste Online

Esti un om, sau un vampir?

Orice vampir nu rezista la zi. Asa ca, fii atent la ce raspunzi!

mai multe »

Calculator Sarcina