Targul "Cariere de succes" 22 - 23 octombrie 2008

Publicat: 29 Sep 2008 00:00

Senatul Studentesc si Asociatia Tinerilor Economisti din Romania in parteneriat cu Project Events organizeaza in 22-23 octombrie 2008 - Targul CARIEREdeSUCCES in Academia de Studii Economice din Bucuresti.


Targul CARIEREdeSUCCES reprezinta o noua abordare a targurilor de joburi HR@Multinational, organizate in Academia de Studii Economice din Bucuresti (mai 2007, octombrie 2007, martie 2008 si mai 2008), Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti (mai 2008) si Universitatea din Bucuresti (mai 2008).


Evenimentul va aduce peste 40 de companii din diverse domenii de activitate, cu oferte pentru studenti si absolventi, companii de training si coaching precum si companii cu oferte pentru tinerii antreprenori.
Targul CARIEREdeSUCCES va beneficia, in premiera pentru Romania, de 3 zone de cariera: Zona standurilor, Zona de educatie, training si dezvoltare in cariera si Zona antreprenoriala.


De ce CARIEREdeSUCCES?
In fiecare zi zeci de studenti si absolventi isi urmaresc visul spre o cariera de succes. A avea o cariera de succes reprezinta pentru majoritatea, energia zilnica pentru a invata, a studia sau a munci.
Conceptul CARIERE de SUCCES reprezinta o abordare dinamica, apropiata studentilor prin care site-ul carieredesucces.ro isi doreste oferirea unor oportunitati de cariera in companii multinationale, studentilor si absolventilor.


O cariera de succes, inseamna si modalitati de dezvoltare, traininguri, iar in cazul oamenilor de afaceri, noi instrumente si noi tehnici ce pot sa le adauge valoare afacerii fondate.Deaceea, conceptul este in permanenta dezvoltare.


Evenimentul este sustinut pe partea on-line de portalul www.CARIEREdeSUCCES.ro.
Portalul www.CARIEREdeSUCCES.ro ofera candidatilor posbilitatea de a aplica la cele mai mari companii multinationale.


Cautarea joburilor, vizualizarea companiilor si articolele saptamanale, reprezinta instrumente utile oferite de www.CARIEREdeSUCCES.ro.

Trebuie sa citesti

Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel
Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel

Daca esti student, ai ratat la cateva sutimi bursa de studiu, iar banii trimisi de parinti nu iti sunt suficienti, atunci e bine sa iei in serios perspectiva de a-ti suplimenta veniturile. Cu toate acestea, elimina din start posibilitatea de a te angaja pe timp de noapte pentru ca te vei epuiza

Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?
Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?

Stocarea în cloud câștigă popularitate în rândul persoanelor care sunt deschise tehnologiilor moderne. Utilizarea abilă a platformei Google Cloud reprezintă o tendință globală în industria IT. Din păcate, doar câțiva dintre

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Teste Online

Dragostea si respectul

Completati cu sinceritate intrebarile testului pentru a obtine o evaluare cat mai apropiata de realitate.

mai multe »