studentie.ro  » cariera » cursuri de calificare » Curs audit energetic

Curs audit energetic

Publicat: 28 Mai 2007 | Vizualizari: 35893

FORMENERG SA este cel mai vechi centru de perfectionare si formare profesionala din Romania. In 2005 si 2006 Formenerg a primit, din partea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Premiul 3 in Topul National al Firmelor din Romania. In domeniul formarii sunt “pe podium” iar portofoliul larg de clienti si aria diversificata de servicii oferite reprezinta cartea de vizita.


Denumire: Curs Audit Energetic


Durata
: 10 zile


Participanti: ingineri, tehnicieni si personal implicat in procesul de producere, distributie si consum al energiei


Descriere: conservarea energiei, eficienta energetica, managementul energiei la consumator, rolul responsabilului cu energia, aparate de masura, bilantul energetic, clasificarea bilanturilor energetice, principii generale de elaborare a bilanturilor, modalitati de prezentare a bilanturilor energetice, analiza bilanturilor energetice, indicatori de performanta, valorificarea rezultatelor auditului energetic, intocmirea planului de masuri privind cresterea eficientei energetice intr-un contur, principalele tipuri de echipamente transformatoare de energie, principalele tipuri de echipamente consumatoare de energie, caracteristicile consumurilor de energie.


Evaluare: teste


Interval: va fi stabilit dupa centralizarea inscrierilor


Organizatori: prof. Luminita Danisor


Lector: sef lucrari dr. ing. Eduard Minciuc


Contact:
Bd. Gheorghe Sincai Nr.3, Sector 3
tel: 021-330.40.05
fax: 021-330.14.96

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00