studentie.ro  » cariera » cursuri de calificare » CURS AVANSAT DE FORMARE

CURS AVANSAT DE FORMARE

Publicat: 27 Feb 2009 | Vizualizari: 852

" Daca esti voluntar sau o persoana implicata intr-un proiect de voluntariat si esti in cautarea unui....
A) seminar de contact (construire parteneriate)
B) curs de formare
C) curs avansat de formare
D) "MOVE ON!" = A+ C+ SEV
incepe cu ......Move on! si vei afla raspunsul corect!"
ca proiectele voastre de voluntariat sa castige in calitate? Doriti sa comunicati eficient cu partenerii si sa reusiti sa implementati cu succes un proiect pe Actiunea 2- Serviciul European de Voluntariat? Vreti sa mai aflati alte secrete ale Actiunii 2? Atunci "Move on!" este cursul de formare pe care-l asteptati!
Acesta este un curs dedicat persoanelor cu experienta in proiectele de voluntariat care se va desfasura la Predeal in perioada 5- 10 mai 2009 si isi propune sa insiste pe elementele esentiale in vederea cresterii calitatii proiectelor SEV.
Termenul limita atat pentru trimiterea via e-mail (andreea.olteanu@ anpcdefp. ro ), cat si pentru trimiterea prin posta a dosarelor de candidatura: 20 martie 2009 (data postei).
Obiectivele cursului, conditiile de participare, profilul candidatului si alte informatii utile sunt disponibile deja pe forumul de pe site-ul Agentiei Nationale oportunitati sesiuni formare (training)/ Curs de formare Actiunea 2 (SEV)"Move on", RO.
Nu asteptati!! Inscrieti-va acum!
PS: Si totusi, care e raspunsul corect??? Pentru cei interesati: varianta este D.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-16 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00