studentie.ro  » cariera » cursuri de calificare » CURS DE FORMARE : FINDING DEMO

CURS DE FORMARE : FINDING DEMO

Publicat: 23 Feb 2009 | Vizualizari: 1192

Mini -quiz:
a) Democratie participativa
b) Participare activa
c) Abordare inovativa a Actiunii 1.3
d) "Finding Demo" Training Course
Raspunsul corect: aflati mai jos...

Daca doriti sa aflati raspunsul corect, sa explorati concepte cheie si sa invatati noi metode de abordare a Actiunii 1.3-Proiecte pentru democratie participativa, atunci Agentia Nationala din Malta organizeaza pentru voi si alti tineri ca voi din Europa cursul de formare "Finding Demo" in perioada 15-21 aprilie 2009 in Malta. Este un curs de formare care-si propune nu numai sa clarifice una dintre actiunile programului Tineret in Actiune, ci si sa ofere posibilitatea tinerilor de a descoperi ei insisi cum se poate porni de la o idee si cum se poate ea concretiza intr-un proiect.
Termenul limita pentru inscriere atat prin e-mail: andreea.olteanu@anpcdefp.ro, cat si prin posta este data de 13 martie 2009- data postei .
Toate informatiile si detaliile referitoare la acest seminar, conditiile de participare, adresa de trimitere a candidaturii le gasiti pe forumul site-ul nostru, la sectiunea "Oportunitati sesiuni formare (training)"/ curs de formare actiunea 1.3, Finding Demo .
PS: Raspunsul corect: a+ b+ c = d

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00