studentie.ro  » cariera » cursuri de calificare » CURS FORMARE SI DEZVOLTARE PERSONALA

CURS FORMARE SI DEZVOLTARE PERSONALA

Publicat: 05 Mar 2009 | Vizualizari: 3017

Public tinta: cadre didactice, cadre medicale, studenti, psihologi, psihoterapeuti, asistenti sociali, consilieri sau coordonatori pentru aceste discipline sau pentru profesiuni conexe, manageri, leaderi, precum si orice alta persoana interesata de psihologie, autocunoastere, formare si dezvoltare personala.
Continutul cursului de formare si dezvoltare personala

- De la Inteligenta Emotionala, la Inteligenta Relationala
- Autonomie Libertate Dominare Dependenta
- Terapiile Stresului Anxietatii Depresiei
Organizator: FUNDATIA IKON
Contact: Marioara POPA, Tel: 0236.464316,
E-mail contact@fundatiaiko n.ro
Formatorul Dr. Psiholog Andre MOREAU este psihiatru, licentiat in psihologie, psihanalist. A urmat formari in psihodrama, analiza tranzactionala si terapia Gestalt. Este licentiat al Institutului de Gestalt din Cleveland (‘Gestalt Institute of Cleveland’), master practician in Programare neurolingvistica (PNL) si hipnoza ericksoniana, membru al Societatii Franceze de Gestalt si al Asociatiei Internationale de Psiho si Somatoterapie de la Strasbourg (AIS), fondator si fost vicepresedinte al Societatii Balint din Belgia unde a organizat primele grupuri Balint de formare psihologica pentru medici.
Este psihoterapeut certificat de Asociatia Europeana de Psihoterapie si formator in cadrul Asociatiei de Psihoterapie Integrativa. A indrumat grupuri de formare in Gestalt si psiho-somato-terapie in Belgia, Tunisia, Polonia, Algeria, Rusia, Bolivia si conduce in prezent, in mod regulat, grupuri in Romania, Franta, Germania si Ungaria.
A predat timp de zece ani cursuri de psihologie clinica la Universitatea din Louvain, Facultatile de Medicina si Psihologie. Este autor a 12 carti, a numeroase articole aparute in revistele de specialitate si are multe comunicari stiintifice la Congrese de specialitate organizate in Romania.
Cursul asigura Initiere, Prezentare, Informare, Pregatire, Formare, Exercitii Interactive Experientiale, Activitati Practice individuale si de grup, Discutii si Evaluari in grupuri sau cu tot grupul.
Se ofera suport de curs, traducere in si din limba franceza.
DIPLOMA la terminarea cursului.
Program zilnic in intervalul orar 9.30 - 19.30 (cu pauza de masa intre orele 13.30 – 15.30 si pauze de cafea).
Costul cursului de 4 zile este de 840 lei / participant.
Se elibereaza Factura si Chitanta pentru decontarea sumei.
Inscrierile se fac in limita locurilor disponibilie, in ordinea incasarii platii (integrale sau avans minim 20%) confirmata prin fax sau email.
- Pentru achitarea integrala a cursului pana la 15 martie 2009, se acorda un discount de 40 lei, pretul devenind 800 lei.
- in cazul inscrierii a 3 sau mai multe persoane din cadrul aceleiasi companii, se acorda un discount de 5%.
Achitati taxa de participare fie prin mandat postal sau virament bancar in contul Fundatia IKON, Cod fiscal 7603238, Cod IBAN:RO14RNCB0141032863830001, deschis la Banca Comerciala Romana, Sucursala Judet Galati, Str. Brailei Nr. 35 fie direct la sediul nostru, la o ora convenita telefonic
- Daca motive de forta majora v-ar determina sa anulati inscrierea:
- sumele platite vor fi returnate, mai putin 20% din pret, reprezentand cheltuieli administrative;
- sau se poate solicita inlocuirea cu alta persoana.
Alegeti bucuria de a va descoperi si potenta adevarata capacitate, de a va modifica rapid si profund atitudini, convingeri si strategii, care sa va conduca pas cu pas spre atingerea scopului propus.
Alte detalii si informatii la

Tel : 0236 464 316
E-mail : contact@fundatiaikon.ro
Marioara POPA - presedinte Fundatia IKON

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-23 00:00:00 - 2022-02-10 00:00:00