studentie.ro  » cariera » cursuri de calificare » CURS GRATUIT DE FORMARE GENERALA IN AFACERI EUROPENE

CURS GRATUIT DE FORMARE GENERALA IN AFACERI EUROPENE

Publicat: 03 Oct 2008 | Vizualizari: 2594

S-au suplimentat locurile de participare la cursul III din cadrul Programului de formare generala in afaceri europene, organizat de catre Institutul European din Romania in perioada 6 - 9 octombrie 2008.
Obiectivul programului:
Programul de formare generala are drept scop familiarizarea participantilor cu notiunile generale privind integrarea europeana, procesele de luare a deciziilor la nivel comunitar, politicile comune si instrumentele financiare asociate, drepturile si obligatiile statelor membre.

Temele generale care vor fi prezentate in cadrul cursurilor vor fi urmatoarele:
- Institutiile UE si procesele de luare a deciziilor
- Sistemul normativ al UE
- Justitie si Afaceri Interne
- Politici sociale si politica de ocupare
- Politica de mediu
- Piata interna a UE
- Politica de coeziune economica si sociala
- Bugetul UE
- Uniunea Economica si Monetara.
Grup tinta:
Programul se adreseaza functionarilor publici debutanti din ministere, Secretariatul General al Guvernului, Administratia prezidentiala, agentii guvernamentale si cele doua camere ale Parlamentului, precum si functionarilor din administratia publica locala, care nu au experienta practica si/sau cunostinte aprofundate in domeniul afacerilor europene.
Inscrierea la curs se face pe baza unui Formular de inregistrare, care trebuie completat de fiecare participant si care trebuie sa fie insotit de recomandarea si declaratia din partea conducatorului ierarhic superior al aplicantului. Formularul de inregistrare completat se trimite responsabilului de curs diana.achimescu@ ier.ro si pe fax la nr. 021-3142666.
Cursurile sunt gratuite si se desfasoara la sediul IER din Bucuresti, Bd. Regina Elisabeta nr.7-9, Sala de conferinte, etaj 4.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-18 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00