studentie.ro  » cariera » cursuri de calificare » CURS TRAINER AUTORIZAT

CURS TRAINER AUTORIZAT

Publicat: 10 Feb 2009 | Vizualizari: 6818

Fii TRAINER AUTORIZAT de Uniunea Europeana!
BUCURESTI
Inscrieri Februarie 2009

CE facem: ITSC organizeaza primele cursuri de Formare de Formatori (Trainer of Trainers) conforme cu standardele UE. Cursurile sunt, de asemenea, acreditate ITSC in parteneriat cu International University for Holistic Studies U.S.A. si CNFPA prin Ministerul EducaLLiei (MECT) si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS).
CUI i se adreseaza: Cursul interactiv de Formare de Formatori se adreseaza tuturor categoriilor profesionale. In mod excepLLional, la acest curs, sunt admisi si studentii!
CINE suntem: ITSC este singura institutie de formare din Romania certificata ISO 9001 - Sistem de Management al Calitatii pentru domeniul: Formare Profesionala a Adultilor. Cursurile ITSC, sustinute de catre traineri autorizaLLi Li cu experienLLa de peste zece ani, utilizeaza cele mai moderne sisteme de predare europene si americane de educare a adultilor.
DE CE: Formatorii europeni vor avea multe oportunitati de avansare in cariera! In plus, conform normelor UE, incepand cu anul 2010 pentru a putea profesa ca formator ai nevoie de certificare, indiferent de specialitatea ta anterioara sau actuala.
Beneficiile tale:
-Dezvoltarea ta personala si profesionala.
-Dobandirea abilitatilor de formator la nivel de: pregatirea formarii, realizarea activitatilor de formare (concepte si tehnici de comunicare si de dezvoltare a asertivitatii, management de conflict, concepte si tehnici de dezvoltare a inteligentei emotionale), evaluarea participantilor la formare, aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare, marketingul formarii, proiectarea si organizarea programelor de formare, organizarea programelor si stagiilor de formare, evaluarea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare.
-Gasirea solutiilor la probleme reale cu care te confrunti in viata de zi cu zi.
-Consultarea cu trainerul in realizarea lucrarii practice pentru examenul de absolvire.
-Pregatirea specifica pentru examinarea ce va avea loc cu o comisie formata din evaluatori ai CNFPA.
CUM facem: Acum se formeaza ultimele grupe de curs la pret promotional pentru 2009! Investeste in cariere ta! Urmeaza fondurile structurale in domeniul resurselor umane!
Numai pana la 20.02.2009, cele 160 de ore de formare si autoformare sunt disponibile la un pret exceptional. Cum ti se pare suma de 9.4 RON pe ora in care beneficiezi de aportul unor traineri autorizati si cu o experienta de peste zece ani? Dar posibilitatea de a plati in doua rate egale (februarie si martie)? Dar faptul ca nu vei avea costuri suplimentare pentru examinare si certificare? Suna bine, nu-i asa?
Esti dispus sa platesti pentru dezvoltarea ta personala si profesionala doar 9.4 RON pe ora?
Daca da, intra pe site, completeaza formularul de inscriere si trimite-l la: andibeldianu@ cursformatori. ro sau suna la numarul de telefon: 0722 767 841!
Persoana de contact: Andi Beldianu, Manager Curs Bucuresti.
Pentru mai multe informatii foloseste aceleasi date de contact mentionate mai sus.
UNDE: Cursurile se organizeaza in Bucuresti, precum si in Tg-Mures, Baia Mare, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi si ale localitati.
CAND: In Bucuresti, desfasurarea cursurilor si examinarea finala au loc in perioada 15 martie- 31 mai.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-18 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00