studentie.ro  » cariera » cursuri de calificare » CURSURI: LECTII DE PERSONAL BRANDING

CURSURI: LECTII DE PERSONAL BRANDING

Publicat: 19 Mar 2009 | Vizualizari: 1745

Un concept relativ nou - Branding-ul Personal, trebuie sa fie astazi in atentia tuturor celor care pun accent pe perceptia celor din jur asupra lor. Orice persoana care doreste sa isi creeze o reputatie solida si isi propune sa devina cunoscuta, trece printr-un proces de auto-branding. Cheia unui Personal Branding de succes este sa te cunosti pe tine insuti, sa iti identifici punctele forte si sa te folosesti de ele pentru a-ti construi in jurul lor brandul personal. Mai exact, Personal Branding inseamna a te transforma pe tine intr-un brand. Si ca orice brand autentic si Personal Branding-ul se poate construi.
De accea, Kaizen Company societate specializata n promovarea educatiei permanente a introdus in pachetul de cursuri online, furnizate prin intermediul proiectului Online-School. ro The freedom to learn!, un nou program de dezvoltare personala: Personal Branding.
Cursul Personal Branding isi propune o structurare a pasilor care trebuie urmati in procesul de creare a Brandului Personal, o adaptare la cerintele pietei si o incercare de iesire din anonimat a celor care sunt interesati de succesul personal si de imaginea pe care si-o proiecteaza in exterior.
Programul Personal Branding are numeroase beneficii si va conduce la familiarizarea participantilor cu conceptul de Personal Branding, dar si la insusirea abilitatilor necesare pentru aplicarea metodelor de imbunatatire a Brandului Personal sau pentru auto-evaluarea propriului Brand.
Pe parcursul sesiunii de instruire vor fi abordate teme ca introducere in Personal Branding, fazele brand-ului personal, brand-ul personal - intre marketing, estetica si pshihologie, pasii si instrumentele pentru construirea unui brand personal sau trucuri de imbunatatire a Brand-ului Personal. Cursantii sunt ncurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerului intr-o diversitate de formule din cadrul intalnirilor virtuale au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback prompt.
Cursul online Personal Branding va fi sustinut de trainerul Alina Blaga, incepe pe 01 aprilie 2009, dureaza 30 de zile si va fi organizat lunar.
Tel: 0770.836192
Fax: 0351.815524
office@online- school.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-18 00:00:00 - 2022-02-04 00:00:00