studentie.ro  » cariera » cursuri de calificare » CURSURI TINERI ANTREPRENORI

CURSURI TINERI ANTREPRENORI

Publicat: 04 Nov 2008 | Vizualizari: 2506

Primul program de mentorat pentru viitorii antreprenori din Romania!
Junior Chamber International Bucuresti alaturi de Advice Students, ASER, VIP Romania si Leaders, in calitate de organizatori si coorganizatori te invita sa aplici la primul program de mentorat pentru viitorii antreprenori din Romania.

Mentorii sunt antreprenori tineri, cu experienta relevanta in infiintarea si managementul unui start-up, dornici sa impartaseasca din ceea ce au invatat ca intreprinzatori..
Programul se va desfasura pe parcursul a 2 saptamani, intre 26 Noiembrie si 10 Decembrie, cate aproximativ 2 ore pe zi, in functie de programul mentorilor.

Profilul candidatului : participanti care au in plan infiintarea unei firme in maxim 6 luni de la participarea la program sau care au infiintat o firma cu maxim 6 luni de activitate pana la data inceperii programului.
"Ideea proiectului a venit dupa ce am cunoscut multi tineri care erau la inceputul "carierei" de antreprenori si aveau nevoie de sfaturi si pareri despre diferite aspecte ale unui start-up. Mi-am dat seama in urma intalnirilor cu acestia cat este de util sa impartasesti din experienta proprie, legata de provocarile si dificultatile cresterii unei organizatii, unei persoane aflate la inceput de drum", spune Tudor Maxim, manager proiect JCI Bucuresti.
Componentele proiectului sunt:
- eveniment-petrecere pentru lansare, dar si de networking, cu participarea tuturor persoanelor implicate in proiect: 25 Noiembrie
- desfasurarea efectiva a programului de mentorat: 26 Noiembrie - 10 Decembrie
- workshop - Strategie lansare Start-up: 11 Decembrie
Participarea la program este gratuita si este sustinuta de munca mai multor voluntari din organizatiile partenere. Acceseaza pe blogul proiectului pentru a cunoaste echipa organizatoare si pentru a comunica cu membrii acesteia, la adresa noastra de web .
Termen limita pentru aplicare este 15 Noiembrie 2008, ora 23:00!

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-23 00:00:00 - 2022-02-04 00:00:00