studentie.ro  » cariera » cursuri de calificare » CURSURILE DE FORMARE DE FORMATORI (TRAIN THE TRAINERS)

CURSURILE DE FORMARE DE FORMATORI (TRAIN THE TRAINERS)

Publicat: 19 Mar 2009 | Vizualizari: 5801

Vrei sa devii un formator recunoscut de UE? Vrei sa-ti continui dezvoltarea in profesia de formator?
Cursul interactiv de Formare de Formatori se adreseaza tuturor categoriilor profesionale, inclusiv studentilor. Continutul si informatiile acoperite de modulele de formare sunt utile atat incepatorilor, cat si celor care lucreaza deja in acest domeniu.

Formatorul sau trainerul este specialistul care concepe, proiecteaza si organizeaza un curs in domeniul sau de expertiza. Ulterior, formatorul este cel care faciliteaza cursuri si evalueaza participantii. Din gama larga de aptitudini, capacitati si atitudini pe care un formator si le dezvolta in mod continuu se numara: analiza si sinteza, interpretarea, comunicarea asertiva, inteligenta emotionala, flexibilitatea, aplicarea constructiva a cunostiintelor, capacitatea de a gestiona conflicte si situatii neasteptate in dinamica unui grup.
In cadrul acestui curs oferit de ITSC ai ocazia sa intelegi, sa aplici si sa-ti dezvolti aceste aptitudini. In plus, vei dobandi cele 8 competente necesare pentru practicarea profesiei de formator:
1. pregatirea formarii
2. realizarea activitati de formare
3. evaluarea participantilor la formare
4. aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare
5. marketingul formarii
6. proiectarea programelor de formare
7. organizarea programelor si stagiilor de formare
8. evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare
Dubla certificare: Incepand cu luna ianuarie a anului 2010 , conform normelor UE ai nevoie de certificare pentru a putea profesa ca trainer in orice domeniu de activitate in functie de specialitatea ta. Acest curs iti ofera cadrul legal de a accesa aceasta certificare. Astfel, prin intermediul cursului furnizat de ITSC devii un formator acreditat de CNFPA prin Ministerul Educatiei (MECT) si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS). Totodata, obtii si certificare ITSC in parteneriat cu International University for Holistic Studies U.S.A.
Acum se formeaza grupele de curs pentru primavara anului 2009!
Cele 160 de ore de formare si autoformare sunt disponibile la un pret exceptional in raport cu calitatea oferita. Cum ti se pare suma de 13.1 RON pe ora, in care beneficiezi de aportul unor traineri autorizati si cu o experienta de peste zece ani? Dar posibilitatea de a plati in rate egale (pana la data inceperii cursului)? Suna bine, nu-i asa?
Esti dispus sa platesti pentru dezvoltarea ta personala si profesionala doar 13.1 RON pe ora?
Daca da, intra pe site , completeaza formularul de inscriere si trimite-l la: andibeldianu@cursformatori.ro sau suna la numarul de telefon: 0722 767 841!
Persoana de contact: Andi Beldianu, Manager Curs Bucuresti.
Pentru mai multe informatii foloseste aceleasi date de contact mentionate mai sus.
Investeste in cariera ta! Urmeaza fondurile structurale in domeniul resurselor umane!
Oferte speciale de primavara:
Inscrie-te pana la 28.03 si ai o reducere de 20%!
Vino cu un prieten si ai o reducere de 70 Ron!
Vino cu doi prieteni si aveti o reducere de 10%!
Esti student? Ai o reducere de 15%!
Pentru grupuri mai mari de 5 persoane va rugam sa ne contactati pentru a primi o oferta.
ITSC este certificat, a documentat, implementat si mentine un SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2001 / ELOT EN ISO 9001:2000 in urmatoarele domenii de activitate: Educatie, Formare profesionala a adultilor, Evaluare profesionala, Cursuri de formare continua, toate tipurile de cursuri, formari (Training), workshopuri, tabere de studii etc. pentru adulti, tineri si copii., cercetare si studii in domeniul stiintelor umaniste si exacte, in special in domeniul organizational si IMM, al psihologiei si educatiei.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-24 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00