studentie.ro  » cariera » cursuri de calificare » EUROCOR

EUROCOR

Publicat: 29 Aug 2006 | Vizualizari: 1623


Nevoia curateniei si dorinta omului de a se infrumuseta au origini foarte indepartate. Initial, acestea au fost manifestari ale instinctului de aparare fata de conditiile naturale vitrege. Treptat, interesul pentru infrumusetare si intretinere s-a extins, ca urmare a constientizarii importantei tehnicilor estetice. Daca in secolele trecute, grija pentru cosmetica constituia indeosebi o preocupare a unei minoritati privilegiate, in societatea moderna, aceasta a devenit o necesitate. Femeia contemporana isi aloca o mare parte a timpului tratarii, ingrijirii si infrumusetarii corpului. Mijloacele estetice s-au diversificat, facand posibila efectuarea unor interventii cosmetice superficiale sau profunde, intr-un timp scurt, cu rezultate uimitoare.

Cursul de cosmetica, prevazut cu multe ilustratii, reprezinta un ghid util pentru orice femeie interesata de felul in care arata.

Solutii pentru orice femeie

Niciuna dintre cele trei componente ale cosmeticii - terapie, ingrijire-mentinere, infrumusetare - nu poate fi neglijata. Fiecare varsta are avantajele sale. In plus, ceea ce este natural are nevoie de a fi pus in valoare sau de a fi corectat. A fi frumoasa si sanatoasa inseamna a sti care sunt mijloacele cele mai eficiente prin intermediul carora puteti atinge acest deziderat.

Cursul de cosmetica EUROCOR ofera solutii tuturor problemelor impuse de varsta si nu numai, prezentand o multime de modalitati de imbunatatire a aspectului fizic. Nicio intrebare nu ramane fara raspuns, fiindu-va oferite diverse sfaturi practice sau mici "ponturi". Tratamentele prezentate vizeaza atat noile tehnici cosmetice, cat si retetele cosmetice traditionale. Veti invata sa le folositi in asa fel incat sa devina parte integranta a existentei dumneavoastra si, in acelasi timp, veti fi de ajutor celor din jur, in calitate de specialist in cosmetica.

Impresia pe care o faceti celorlalti, prin felul in care aratati, este cheia succesului dumneavoastra. Avand mai multa grija de imaginea dumneavoastra, se schimba si modul in care va autoapreciati. Printr-un "look" potrivit veti dobandi o mai mare incredere in dumneavoastra. Aceasta incredere in sine va determina un mod de percepere diferit din partea celorlalti, categoric favorabil. Acordarea catorva minute zilnice pentru infrumusetare reprezinta, de fapt, atat de mult!

Structura caietelor de curs

Cursul de cosmetica este impartit in 12 caiete a cate 2 lectii fiecare. Veti gasi informatii din istoria cosmeticii, despre structura pielii, a parului, despre maini, unghii etc. Veti fi sfatuiti ce produse, tehnici si materiale sa folositi. La sfarsitul fiecarei lectii veti gasi o scurta prezentare a notiunilor de vocabular ce au fost cuprinse in lectia respectiva.Soseaua Oltenitei nr. 35-37, cod 041293, sector 4, Bucuresti, CP 61-15, cod 041293, Bucuresti

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00