Acum poti sa inveti sa dansezi pasii si coregrafiile lui Michael Jackson!
1/17645
calendar_month 27 Iul 2010, 00:00
Majoritatea dansatorilor din toata lumea si-au descoperit dorinta de a dansa privind miscarile lui Michael Jackson din videoclipuri sau concerte. Acum ceva vreme cand era internetului nu era atat de dezvoltata, daca doreai sa inveti sa dansezi ca el trebuia sa apesi play / stop / rewind si tot asa...de nenumarate ori. Recent, o data cu dezvoltarea site-urilor cu continut video, metoda s-a simplificat, fiind necesare doar un calculator si o conexiune la internet.

Drept urmare sute de mii de vizite din milioanele de vizualizari ale video-urilor cu Michael Jackson au fost datorate celor care doreau sa invete din miscarile regelui pop.

Acum, pentru prima data in Romania, cei ce doresc sa invete arta dansului formata de Michael Jackson direct de la un coregraf, o pot face venind la sala de dans OneBeat din Bucuresti, la cursul special MJ.

Coregraful cursului este Evgheny Gromik
Coregraful este nimeni altul decat Evgheny Gromik, absolvent al scolii de coregrafie ruseasca, avand peste 20 de ani de experienta in dans. El este cel care ii va indruma pe cursanti la aceasta grupa, editie speciala.
Evgheny a fost inspirat si el de mic de fluiditatea stilului de dans al regelui pop a studiat fiecare miscare, ajungand astfel sa cunoasca particularitatile fiecarui pas sau coregrafie. Totusi el nu a dorit sa se limiteze aici, dezvoltandu-si un stil propriu cu totul si cu totul aparte pe care l-a denumit `Inspiro Dance`. Prin acest stil el transmite privitorilor diverse stari de spirit, punand cap la cap treceri bruste de la o stare la alta, sau chiar calatorii in timp.`Este o onoare pentru mine sa pot transmite si altor persoane emotia pe care eu o simt atunci dansez pe muzica lui Michael Jackson, este un sentiment unic pe care nu il pot descrie in cuvinte . Sper sa pot oferi putin din aceasta magie, dar totodata si miscarile cat mai multor fani de toate varstele.` ne spune Evgheny.

El este de asemenea si coregraful principal al trupei Jackpot, o trupa ca a reusit sa iasa din tiparele unei simple trupe de street dance datorita coregrafiilor deosebite, inspirationale.

Cursurile se desfasoara la sala Fame Music Dance (by Radu Sirbu)
Pentru scoala de dans OneBeat din Bucuresti Michael Jackson este un adevarat rege al dansului, nu doar al muzicii pop.

Cursul de dans Michael Jackson se intinde pe o durata nelimitata in fiecare marti si joi de la ora 18.15. Sedinta dureaza o ora, iar costul cursului pentru o luna este de 120 lei.

Sala de dans are toate facilitatile unei cladiri moderne - vestiare, dusuri, toalete, plasma, sistem audio performant, oglinzi si parchet. Capacitatea salii este de 30 - 35 de persoane. Sala se afla intr-o cladire de birouri denumita Vitan Center, la demisol, chiar langa Bucuresti Mall (Mall Vitan). Adresa exacta este Calea Vitan nr 23 C, langa Mega Image (fosta Piata Vitan).Va puteti inscrie pe site-ul www.streetdance.ro dar si direct la telefon 0728.446.416.