ARIEL ISI REIA ACTIVITATEA
1/14399
calendar_month 17 Sep 2009, 00:00
In aceasta toamna se reia activitatea Centrului de limbi straine Ariel, din cadrul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti.
Infiintat in 2001, Centrul Ariel organizeaza cursuri de limbi straine pentru diverse niveluri, pe tot parcursul anului scolar, in grupe restranse (maxim 14-15 cursanti), pentru eficientizarea comunicarii si a activitatilor in grup. Profesorii Centrului sunt cei mai buni absolventi ai Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti, cadre universitare, masteranzi sau doctoranzi.Cei interesati se pot inscrie pana pe 24 septembrie pentru toate limbile predate (engleza, germana, franceza, olandeza, suedeza, italiana, spaniola, portugheza, japoneza, chineza, araba, turca, limbi slave, romana pentru straini, cursuri de pregatire pentru testele Cambridge, IELTS, TOEFL). In acest an se reiau cursurile de engleza pentru afaceri si de engleza juridica.
Data de incepere a cursurilor difera in functie de completarea numarului de locuri, situandu-se intre jumatatea lunii septembrie si inceputul lunii octombrie.
Pentru nivelul mediu si avansat, distribuirea cursantilor in grupe se face pe baza unui test de plasare gratuit. Cursurile vor avea loc atat in sediul Facultatii de Limbi Straine din str. Pitar Mos (in spatele Cinematografului Scala), cat si in sediul Universitatii din str. Edgar Quinet (Piata Universitatii).Toti cursantii care finalizeaza un modul de studiu, primesc un certificat de participare ce contine perioada desfasurarii cursului, nivelul de cunostinte si un calificativ bazat pe testele si activitatile din timpul cursului. In cazul absolvirii unui curs complet, se elibereaza o diploma de absolvire.Sursa: unibuc.ro