studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » Au inceput inscrierile la cursurile de engleza ale Shakespeare School

Au inceput inscrierile la cursurile de engleza ale Shakespeare School

Publicat: 07 Sep 2010 | Vizualizari: 3094

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School anunta ca de la 1 septembrie au inceput inscrierile pentru cursurile de limba engleza pentru noul an scolar 2010-2011, ce se vor desfasura in perioada octombrie-iunie.


Cursurile de limba engleza se adreseaza copiilor si tinerilor intre 5-25 ani.


Oferta de cursuri de engleza a Shakespeare School pentru anul scolar 2010-2011 cuprinde:
- Cursuri de engleza pentru copii:
Curs de engleza ‘My First English Steps’ (Prejuniori)
Curs de engleza ‘Welcome to Englishland’ (Juniori cls I-IV)
- Cursuri pregatitoare examene: TRINITY ( nivel elementar si intermediar), ADMITERE CLASE INTENSIVE/BILINGVE(cls.V,cls.IX), CAMBRIDGE- nivel YLE (cls. V), KET (cls.VI) PET (cls. VII), FCE (VIII-IX) si CAE (X-XII), IELTS (avansati)
- Club de conversatie cu profesori nativi


In plus, oferim consiliere educativa pentru admiterea la universitati din Marea Britanie si SUA prin programele Destination UK si Destination USA, in care liceenii invata totul despre cum sa devina studenti la universitati din strainatate!


Shakespeare School face inscrieri in perioada 1-25 septembrie, de L-V, intre orele 10,00-18,00, in oricare dintre cele doua sedii: Sediul central: Str. Eufrosin Poteca nr.42A, sector 2 (zona Ferdinand), si cel din Str. Dimitrie Racovita nr. 11, sector 2 (zona Izvorul Rece).


Inscrierea se face prin completarea formularul de inscriere onlineaflat pe site-ul Shakespeare School. Un cursant nou al Shakespeare School va sustine un test de plasare GRATUIT pentru evaluarea nivelului de cunoastere a limbii engleze. Testul consta intr-o proba scrisa si/sau un scurt interviu cu un profesor al Shakespeare School.
In urma rezultatelor testului/ evaluarii nivelui, profesorul va face recomandari privind cursul care vi se potriveste si va incadreaza intr-o grupa corespunzatoare, comunicandu-va orarul.


’Pentru cursantii care se reinscriu la Shakespeare School vom face tot posibilul sa mentinem grupele din anul scolar precedent precum si profesorul grupei a declarat directorul general al centrului, Adriana Alionte.


Inscrierea cursantilor noi se face conform principiului : primul venit -primul servit, pentru a fi inscris intr-o grupa va trebui sa semnati contractul de instruire in domeniul limbii engleze, in baza caruia veti achita taxa de curs (fie prima transa, fie integral pe tot anul scolar).


 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-28 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00