studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » Brand Manager

Brand Manager

Publicat: 08 Iun 2010 | Vizualizari: 1441

PROIECT CONTAPLUS - va invita la cursul

MANAGER PROIECT


Program de perfectionare profesionala autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale Ministerul Educatiei ,Cercetarii si Inovarii Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor Bucuresti, 25 – 27 iunie 2010 Pretul cursului este de 790 lei (TVA inclus) si include programul de pregatire, suportul de curs, sala de curs cu toate facilitatile si pauzele de cafea, examen CNFPA, certificatul de absolvire.

Cursul va fi sustinut de: D-na Aida CATANA, Senior Consultant - Proiecte Europene, specialist în management de proiect, elaboarerea cererilor de finantare in vederea obtinerii fondurilor europene, realizarea de documente în domeniul planificarii strategice in context european.

Tematica abordata:

1. Stabilirea scopului proiectului
2. Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului
3. Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului
4. Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect
5. Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
6. Managementul riscurilor
7. Managementul echipei de proiect
8. Managementul comunicarii in cadrul proiectului
9. Managementul calitatii proiectului.
10.Programul de pregatire este structurat pe trei zile de studiu, fiecare zi fiind incheiata cu o sesiune de intrebari si raspunsuri, pe marginea tematicii dezbatute.

Ulterior participarii la acest program de pregatire, paticipantii care doresc sa intre in posesia certificatului de absolvire recunoscut C.N.F.P.A., vor sustine un examen de absolvire pentru ocupatia "Manager Proiect", cod COR 241919. Pentru obtinerea certificatului de absolvire eliberat de MMFPS si MECI, participantii la curs vor sustine un examen de absolvire.

Alexandru Capatana

Tel/Fax: 021/310.13.62
Mobil: 0731.354.145 alexandru.capatana@proiect-contaplus.ro


OFERTE SI REDUCERI SPECIALE

Inscrie-te pana la data de 11.05.2010 si noi iti oferim cadou suma de 100 de lei. Reducere 5% daca se inscriu 2 participanti din cadrul aceleiasi firme/institutii. Reducere 10% daca se inscriu la curs cel putin 3 persoane din cadrul aceleiasi firme/institutii. Certificatul de absolvire este recunoscut de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, ocupaALia “Manager Proiect” poate fi trecuta în cartea de munca. Pentru informatii complete privind programul educational, structura tematica, modalitatea de inscriere si alte detalii despre acest seminar va rugam sa ne contactati.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-07-01 00:00:00 - 2022-07-25 00:00:00