studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » Capitala cu aroma de street dance ca-n filme!

Capitala cu aroma de street dance ca-n filme!

Publicat: 30 Sep 2010 | Vizualizari: 2304

Daca inca nu ai vazut Step Up 3D, iti recomandam sa iti strangi gasca si sa mergi. Daca te simti inspirat si inviorat dupa ce vezi filmul, daca te face sa vrei sa inveti si tu sa dansezi asa, avem recomandarea perfecta pentru tine. Daca l-ai vazut deja, stii exact despre ce vorbim.

In Bucuresti, exista un loc foarte asemanator cu ce vezi in filme, unde poti sa traiesti clipe minunate si sa inveti sa dansezi street dance - cel mai in voga dans din ziua de azi. OneBeat Dance Studio este scoala de dans care a revolutionat si a adus in atentia multora acest stil de dans dar si de viata - STREET DANCE.

De curand OneBeat si-a marit echipa de coregrafi, avand acum 12 instructori, asa ca ai de unde sa alegi unul pe gustul tau. Cei 12 coregrafi predau la 10 grupe, fiecare pe stilul sau. Fie ca este hip hop, locking, popping, dancehall, coregrafie scenica sau house dance sigur iti vei gasi unul care sa-ti placa.

Cursurile sunt destinate adolescentilor si adultilor, dar exista si grupe destinate copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani, precum grupa din weekend de la ora 11.30 la 12.30 tinuta de Lorena Naltabar, coregrafa trupei Stance din Galati - detinatoarea multor trofee nationale.

Adolescentii pot alege intre cursurile de dimineata ce se desfasoara marti si joi, sau seara intre ora 17.00 si 22.00. De asemenea si in weekend sunt disponibile mai multe grupe incepand cu ora 13.00 si pana la ora 18.00.

Pentru iubitorii muzicii lui Michael Jackson exista un curs special dedicat coregrafiilor si pasilor folositi de Michael in concerte si videoclipuri. Cursul este tinut de Evgheny Gromik, coregraful trupei Jackpot, alaturi de care a realizat flash-mob-uri si proiecte MJ, de exemplu acesta 220.ro/faze-tari/MJ-Make-A-Change-Dance/TtnDrs0c06/.

Puteti vizualiza poze, video si informatii despre fiecare coregraf in parte la acest link: streetdance.ro/new-coregrafi.html.

Pentru a vedea toate cursurile disponibile click pe acest link: streetdance.ro/cursuri-de-dans/cursuri-de-street-dance.html.

Daca iti doresti mai mult decat sa mergi la cursurile de dans, poti face parte din trupa de dans OneBeat Dance Studio - Trupa Jackpot. Te poti implica in mai multe proiecte, reclame, sau filmari alaturi de trupa noastra, asa ca daca simti ca ti se potriveste s-ar putea sa ai dreptate. Give it a try!
Poze si video cu trupa Jackpot aici streetdance.ro/trupa-jackpot.html.

Preturile variaza intre 80 si 120 lei pentru abonamentele valabile o luna, iar pretul unei sedinte este 20 lei. Puteti gasi toate detaliile pe streetdance.ro, site-ul oficial al OneBeat Dance Studio.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-21 00:00:00 - 2022-02-04 00:00:00